Ali Koç: Şuan için transfer yok

Maç sonu basın mensuplarına açaıklamada bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer konusuyla ilgili sorular yanıtladı. Ali Koç "Şuan için tranfer yok" dedi. 

Ali Koç: Şuan için transfer yok

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Karar bize dün gece geç vakitte tebliğ edildi. Cuma günü bir saatlik sunum yaptık. Aslında cuma günü değerlendirilen konular bir önceki kurul toplantısına değerlendirilmişti. Tam karar çıkmamıştı ve bir hafta daha bekeleyerek tekrar toplandılar.

Başvurumuzu kısmen kabul ettiler, kısmen kabul etmediler. Ama daha da enteresan olan durum geçmişte almış olduğumuz hak var. Bugün belirlenen bir limit, bir rakam rakam var. O rakamın üzerine kabul edilen başvurularu ekleyip ama eski hesaplamadan başka şeylere eksilttiler. Biz bu durumu anlamakta güçlük çekiyoruz.

Onun bu durumda çok fazla bir şey söyleyemeyeceğim. Gazetelerde yazıldığı gibi limitimiz arttı, transfer yapacağız gibi bir durum söz konusu değil.

Şu an için transfer yapamayacağız. TFF'nin kararı bize iletildi. 40-50 milyonluk bir limit bekliyorduk. Harcama limitimizi arttırmak ve hakkımızı savunmak için Tahkim Kurulu'na gideceğiz"