Ali Sunal'a erken doğum sürprizi

Ali Sunal ile Nazlı Sunal çiftinin bebeği dünyaya geldi. Kız bebekleri olan Sunal çifti çocuklarına Narin adını verdi. Narin bebeğin doğumu beklenenden iki hafta önce gerçekleşti. Güldür Güldür'ün yapımcısı Ali Sunal'a sosyal medyadan tebrik yağdı.

Ali Sunal'a erken doğum sürprizi

Ali Sunal Instagram hesabından yaptığı açıklama Nazlı adını verdiği kızının doğduğunu açıkladı. Ameliyathane kıyafetleri giydiği pozunu paylaşan Ali Sunal, "Ben Ben baba oldummm. Rüya gibi... hoşgeldin canım kızım güzel Narin’im. Benim hayatım Nar bebek" mesajıyla müjdeyi verdi.

23 Mart 2018'de Nazlı Kurbanzade ile hayatını birleştiren Ali Sunal, bir süre eşinin hamile olduğunu gizlemiş, çocuk gelişimini ilerletince güzel haberi sevenleriyle paylaşmıştı. Oldukça sağlıklı bir hamilelik süreci geçiren Nazlı Sunal, çeşitli zamanlarda Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak hamileliği hakkında bilgi veriyordu.

Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve sanatçı Zülfü Livaneli ile birlikte çektirdiği fotoğrafları paylaşan çift doğum için gün saymaya başlamıştı. Nazlı Sunal, 1 hafta önce Ali Sunal dizlerinde uzanırken paylaştığı fotoğrafta 36 hafta etkiketi kullanarak doğuma çok az kaldığını vurgulamıştı.

Normalde 39-41 haftalar arasında gerçekleşen doğumlar kimi zaman Nazlı Sunal'da olduğu gibi iki hafta öncesinde de gerçekleşebiliyor. Çiftin, Narin bebeğin doğumu nedeniyle tatilini uzatacağı belirtildi.

Ali Sunal, hazırlayıp sunduğu Güldür Güldür Show'un kanalı olan Show TV ile anlaşamaması nedeniyle yeni kanal arayışına girmişti.