Ali Sunal ve Doğa Rutkay'dan sürpriz proje

Fenomen komedi programı “Güldür Güldür Show”daki ekip arkadaşı Doğa Rutkay’la yeni bir proje için bir araya gelen Ali Sunal neden Can Yaman ve Tuba Büyüküstün’e gönderme yaptı?

Fenomen komedi programı “Güldür Güldür Show”un oyuncuları Doğa Rutkay ile Ali Sunal Bebek’te bir restoran çıkışı ellerinde senaryolarla görüntülendi.

İkiz çocukları ve eşi Kerimcan Kamal’la her yaz Çeşme’de tatil yapan Doğa Rutkay, çıkardığı çocuk kitaplarıyla da adından söz ettiriyor.

Dışarı oldukça neşeli çıkan Ali Sunal, yabancı bir hayranının fotoğraf çektirme isteği üzerine tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi olan Can Yaman ve Tuba Büyüküstün’le ilgili espri yaptı. Ali Sunal, geçen günlerde kendisini amcası olarak tanıtan ve çektiği filmle insanları dolandırdığı iddia edilen Halit Sunal'dan şikayetçi olmuş ve "Bu isimde bir amcamız yok. Dolandırıcılık haberleriyle babamın itibarını zedeledi, tehdit içeren mesajlarıyla aile huzurumuzu bozdu" diyerek dava açmıştı.

Yeni sezonda Güldür Güldür Show’a devam edeceklerini anlatan ünlü oyuncu yeni filmindeki rolü hakkında ise bilgi vermemeye özen gösterdi.

Öte yandan Doğa Rutkay ile Ali Sunal’ın toplantı yaptığı Bebek’teki restoranın girişinde iş insanı Önder Öztarhan kız arkadaşıyla kameralara takıldı. Geçen aylarda ünlü oyuncu Aslı Enver’le yaşadığı kısa süren ilişkisiyle adından söz ettiren Öztarhan, kız arkadaşıyla mekândan ayrı ayrı çıktı.