Adını dünyaya duyuracak! Maraşlı'nın yıldızı Burak Deniz bomba projeye dahil oldu!

Alina Boz ile Atv ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinde rol alan Burak Deniz ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in Cahil Periler dizisinde rol alacak. İşte tüm ayrıntılar...

Adını dünyaya duyuracak! Maraşlı'nın yıldızı Burak Deniz bomba projeye dahil oldu!

Ödüllü yönetmen Ferzan Özpetek yeniden çekeceği Cahil Periler'in kadrosuna Maraşlı dizisindeki güçlü oyunculuğuyla adından başarıyla söz ettiren Burak Deniz'i kattı. Deniz dizide, Asaf adındaki fotoğrafçıyı canlandıracak.

“Cahil Periler” ile adını dünyaya duyuracak

Çekimleri Haziran ayında başlayacak dizi için yoğun bir hazırlık sürecinde olan Özpetek, Burak Deniz ile iki yıl önce tanıştıklarını ve oyunculuğunu yakından takip ettiğini söyledi. Tanıştıkları gün, Burak Deniz’e bir projesinde kendisiyle çalışmak istediğini söylediğini belirten Ferzan Özpetek, Cahil Periler’le bunun gerçekleşeceğini belirtti. Asaf karakterine hayat verecek olan Burak Deniz, dizinin ilk serisinin sonunu İstanbul’a yönlendiren kişi olacak. Haziran ayında İtalya’ya gidecek olan Burak Deniz ise, dizideki rolü için şimdiden çalışmalara başladı.

Cahil Periler dizisinin konusu ve kadrosu

Yönetmen Ferzan Özpetek tarafından, “aşkın, ailenin ve arkadaşlığın bütünleşmesinden doğan yeni anlamların öyküsü” olarak tanımlanan “Cahil Periler”, duygusal bir yolculuk boyunca gerçekleşen değişimi, Antonia’nın öyküsünde anlatıyor.

Gösterime girdiği 2001 yılında 2.5 milyondan fazla kişi tarafından izlenen “Cahil Periler”, İtalya adına katıldığı Berlin Film Festivali’nde eleştirmenlerin ve izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. İtalyan basını Ferzan Özpetek ve filme geniş yer verirken, Özpetek, “İtalyan sinemasını yeniden yaratan üç yönetmenden biri” olarak gösterildi.