Alişan kızı Eliz'i kucağına aldığı gün neden öfkeden çılgına döndü?

Dün 11.39’da ikinci bebeği Eliz’i kucağına alan Alişan, babalık sevincini yaşadığı gün hangi olay yüzünden küplere bindi?

Alişan ile Buse Varol, dün 11.39’da ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Ünlü çift, 52 cm ve 3 kilo 755 gram olarak dünyaya kızlarına Eliz adını verdi. Altunizade’deki özel bir hastanede gerçekleşen doğum öncesi 44 yaşındaki ünlü şarkıcı sabaha kadar heyecandan uyuyamadı. Yerinde duramayan Alişan evde bir ara çiğ köfte bile yoğurdu.

Alişan doğum sonrası duygularını anlattı. Ünlü şarkıcı bebeğinin ve eşinin sağlık durumunun çok iyi olduğunu söyledi. Alişan pandemi nedeniyle aile yakınlarının hastaneye gelmediğini anlattı. Şarkıcı, 2 yıl önce aynı hastanede dünyaya gelen oğlu Burak’ı 1 gün sonra kardeşiyle tanıştıracağını belirtti.

Alişan doğumdan hemen sonra kızı Eliz’in fotoğrafının sosyal medyaya düşmesine ise isyan etti. Fotoğrafı paylaşan Özkan isimli yakın arkadaşına ateş püsküren ünlü şarkıcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu satırlara yer verdi:

“En yakınlarım birkaç kişiye fotoğraf atıyorum. O da alıyor hikâyesine atıyor ve ben daha doğalı yarım saat olmuş bebeğimi görüyorum her yerde... Yazıklar olsun sana...”