Bir haftada 2 cenaze... Alişan'ın başındaki felaketler bitmek bitmiyor

Alişan, korona virüs tedavisi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş’ın anısına 7. vefat gününde Teşvikiye Camisi’nde mevlüt okuttu. Kardeşini kaybeden Alişan bu kez de kuzeni Ozan Ebcin'in vefatıyla sarsıldı. İşte detaylar...

Ünlü şarkıcı Alişan kardeşinin mevlütünde cami girişinde taziyeleri kabul etti. Alişan geçen hafta cenazede 38 yaşında toprağa verdiği oğlu Selçuk’un adını sayıklayan annesi Suzan Tektaş’ın yanına gitti.

Alişan günlerdir uyku uyumayan annesine uzun uzun sarılıp gözyaşı döktüğü görüldü. Buse Terim eşi Volkan Bahçekapılı ile mevlide katıldı.

Selçuk Tektaş’ın mevlidi akşam namazının ardından okundu. akşam ezanını ise Alişan’ın okuması camiye gelenlere sürpriz oldu.

Bu kez de kuzeninin ölümüyle sarsıldı

Geçen yıl haziran ayında ailesiyle geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen, bu yaz ise kardeşinin vefatıyla yıkılan Alişan’ın başındaki felaketler bitmek bilmiyor. Ünlü şarkıcı son olarak kuzeni Ozan Ebcin’in ölümüyle sarsıldı. Banyoda düşen ve kafasını çarpan Ozan Ebcin’in geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdiği açıklandı. Alişan geçen perşembe bu kez kuzenini Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verdi.