61 yaşındaki adam etek giyip işe gidiyor!

Almanya'da yaşayan bir Amerikalı olan Mark Bryan, pantolon ve gömlek giymektense topuklu ayakkabı ve kalem etek giymekten hoşlandığını söylüyor. 61 yaşındaki mühendis ilginç kıyafet tarzıyla görenleri şaşırtıyor.

61 yaşındaki adam etek giyip işe gidiyor!

11 yıldır evli olan ve 3 çocuğu bulunan 61 yaşındaki mühendis ilginç kıyafet tarzıyla görenleri şaşırtıyor.

Almanya'da yaşayan bir Amerikalı olan Mark Bryan, pantolon ve gömlek giymektense topuklu ayakkabı ve kalem etek giymekten hoşlandığını söylüyor. Dört yıl önce kadın kıyafetleri giymeye başladı ve bir daha arkasına bakmadı. 61 yaşındaki adam, moda söz konusu olduğunda cinsiyet klişelerine meydan okumaya kararlı olduğunu söylüyor.

Almanya'da yaşayan bir Amerikalı olan Mark Bryan, konu ister ofiste ister evde çalışmak olsun, gururla kalem etek ve topuklu ayakkabı giydiğini söylüyor.

Robot teknolojileri mühendisliği şirketinde müdür olarak çalışan 61 yaşındaki Mark Bryan, ilk olarak üniversitedeyken, kız arkadaşının isteği üzerine topuklu ayakkabı giymeye başladı.

61 yaşındaki adam etek giyip işe gidiyor! - Resim : 1

Mark, düzenli olarak şık kıyafetleriyle poz verdiği fotoğrafları paylaşıyor. Genellikle erkeklerin giydiği düğmeli yakalı gömlekleri, dar kalem etekler ve bir çift topuklu ayakkabı ile kombinliyor.

Mark, kendisini "Porsche'leri seven, güzel kadınlardan hoşlanan ve günlük gardırobuna topuklu ayakkabı ve etek ekleyen heteroseksüel, mutlu ve evli bir adam" olarak tanımlıyor.

En sevdiği kıyafetlerden bahseden Mark, en çok internet üzerinden satın aldığı ince topuklu stilettolar ve kalem etekleri sevdiğini söylüyor.

61 yaşındaki Mark, "Pek rahat olmadıklarını kabul ediyorum ama topukluların dar bir kalem etekle görünüşünü gerçekten çok seviyorum" diyor.

İstediğini giymekte özgür olduğunu söyleyen Mark, oldum olası dar etek ve topuklu giyen kadınlara ve onların sunduğu güce hayran olduğunu iddia etti.

Mark, etek giymeye başladığından beri birkaç kişi tarafından cinselliğininin sorguladığını ancak buna aldırmadığını söyledi.

Üç çocuk babası olan mühendis, "Çoğu zaman insanlara ne giydiğimin onları ilgilendirmediğini söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Kimi zaman sinirlerine hakim olamadığını söyleyen Mark, "Pantolon giymiş olsaydım bana yine böyle bakacak mıydın" diye insanlara çıkıştığını da itiraf etti.

Başından toplamda üç evlilik geçmiş olan Mark, şu anki eşiyle 11 yıldır evli olduğunu ve hem karısının hem de çocuklarının seçimlerinde onu desteklediğini söylüyor.

Bir oğlu ve iki kızı olan Mark, çocuklarına ilk kez giyim tercihlerinden bahsettiğinde onlara endişelenmelerine gerek olmadığını, sadece etek ve topuklu ayakkabı giymekten hoşlanan bir babaları olduğunu söylemiş.

1 metre 82 santimetre boyundaki Mark, o zamandan beri farklı tarzları karıştırarak giyinmeyi ve bu kombinlerle işe gitmeyi sevdiğini söylüyor.