Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça izle! Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle!

Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in başrollerini paylaştığı Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Dizisever, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izleyebilecekleri linki araştırıyor. İşte, Büyük Selçuklu son bölüm izleyebileceğiniz link

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça izle! Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle!

Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in başrollerini paylaştığı Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Diziseverler, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm full izleyebileceği linki araştırıyor. Barış Arduç'lu dizi kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. 4 Nisan 2022 Pazartesi tarihinde Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full internete yüklendi. 

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça izle! Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle! - Resim : 1

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölümde;  Akça bir mendile yazdığı sözlerle Alparslan’a aşkını ikrar etmiş, Alparslan da bu mendili okuyunca Akça’nın gönlündeki kişinin kendisi olduğunu anlamıştı. Alparslan ve Akça’nın aşkı bundan sonra nasıl seyredecek? Alparslan aşkı için nelere göğüs gerecek, Akça ülküsüyle aşkını bir gönülde yaşatabilecek mi? Kendileriyle anlaşmak için gelen Kekavmenos’a karşı Alparslan nasıl bir tavır takınacak? Selçuklu ve Vaspurakan işbirliği hangi neticeleri doğuracak?

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça izle! Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle! - Resim : 2

Dukas’ın uçurumdan itilmesinden sonra Kekavmenos, Liparit kardeşlerle baş başa kaldı. Kekavmenos’un ölümden kurtulmak için Liparitlere teklifi ne olacak? Liparitler hangi şartlar içerisinde Kekavmenos’un hayatını bağışlayacak? Hem Dukas’tan hem de Kekavmenos’tan kurtulduğunu düşünen Diyojen, Vaspurakan üzerindeki emellerini gerçekleştirebilecek mi? Evdokya bu hususta onun yanında mı, karşısında mı olacak?

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça izle! Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle! - Resim : 3

Ferzat’ın tehditleriyle sıkıntılı bir duruma düşen Yınal, Ferzat’ı kurtarmak için bir hamle yapacak mı? Yoksa Ferzat’ın elindeki sırlar açığa mı çıkacak?

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça izle! Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle! - Resim : 4

Alparslan Büyük Selçuklu 19. bölümde neler yaşandı?

Alparslan Büyük Selçuklu 19. bölümde; Nöbetçi alpların şehadetinin hesabını sormak için Vaspurakan’a giden Alparslan, Bizanslı askerlerin de aynı şekilde çarmıha gerildiğini görünce bu işi Bizans’ın yapmadığını anlamıştı. Hem Alparslan’a hem Diyojen’e gelen “İntikam” yazılı not neyin habercisidir? Liparit’in oğulları babalarının öcünü alabilmek için ne yapacaklar?

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça izle! Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle! - Resim : 5

Alparslan bu yeni düşmanlarına karşı hangi tedbirleri alacak? Kaçırılan Çağrı Bey’in kurtarılması için hangi hamleleri yapacak? Sultan Tuğrul’un bu konu hakkındaki tasarrufu ne olacak?

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça izle! Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle! - Resim : 6

Alparslan’ın kendisine soğuk davrandığını gören Akça, Alparslan’ın gönlünü almak ve gerçeği ona söylemek için nasıl bir yol izleyecek? Şehver’in ölümünde payı olduğunu parçaları birleştirerek keşfeden Akça, Karaca ile yine karşı karşıya gelecek. Karaca’nın tehditlerine rağmen Akça, Karaca’nın yaptıklarını Çağrı Bey’e söyleyecek mi?

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça izle! Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle! - Resim : 7

Bizans’ta başlayan taht oyunlarında yeni çekişme ne üzerine olacak? Dukas ve Diyojen, Kekavmenos’tan nasıl kurtulacak? Kekavmenos, kendisine yapılan planlardan haberdar olacak mı, bu planların üstesinden nasıl gelecek? 

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça izle! Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle! - Resim : 8

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm izle

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izleyebileceğiniz link...

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi konusu nedir?

Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Sultan Alparslan’ın kutlu yolculuğu...Büyük Selçuklu Sultanı Tuğrul Bey, veliahtını tayin edeceği gün, Bizanslıların Türkmenleri kılıçtan geçirdiği haberini alır. Bunun üzerine Anadolu’ya sefer emri verir.

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça izle! Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle! - Resim : 10

Sefere giden Selçuklu meliklerine gizemli birtakım suikastçılar saldırır. Saldırının izleri Alparslan’ı hiç ummadığı bir yere götürür.Alparslan suikastçıların peşindeyken, Bizans zulmünden kaçan bir Türkmen kızı Akça’nın hayatını kurtarır. Bu, Alparslan ve Akça Hatun arasındaki destansı aşkın ilk kıvılcımı olur. Ancak Alparslan, Akça’nın güzelliğinin ardında sakladığı sırlardan habersizdir.

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça izle! Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle! - Resim : 11

Bizans İmparatoru, Türkmenlerle olan sorunların çözülmesi için General Dukas ve Yüzbaşı Romen Diyojen’i Ani’ye gönderir.Ancak Ani Tekfuru Kekavmenos’un oğlu Yannis’in yaptığı hata, Sultan Tuğrul’un savaş kararı almasına yol açar. Çocukken gördüğü düşlerde kendisine kutlu fetihler müjdelenen Alparslan, Selçuklu ordusuyla birlikte Pasinler’de Bizans ordusuyla karşı karşıya gelir. Pasinler Savaşı, Alparslan’a Anadolu’nun kapılarını Türklere açmak için çıktığı kutlu yolda ilk adım olacaktır.

Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm tek parça izle! Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle! - Resim : 12

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kimdir?

  • Barış Arduç
  • Fahriye Evcen
  • Mehmet Özgür
  • Sarp Levendoğlu
  • Korel Cezayirli
  • Gizem Karaca
  • Yurdaer Okur
  • Erdinç Gülener
  • Mim Kemal Öke
  • Olcay Kavuzlu
  • Rabia Soytürk
  • Esila Umut
  • Hakan Şahin
  • Ayşegül Ünsal
  • Toprak Sergen
  • Ogeday Girişken
  • Metehan Şahiner
  • Esra Kızıldoğan
  • Onur Ayçelik