Alparslan: Büyük Selçuklu 24. bölüm bugün yok mu? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman?

Alparslan: Büyük Selçuklu 24. bölüm bugün tv yayın akışında görülmedi. Peki, Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi son bölüm neden yok? Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer aldığı Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Alparslan: Büyük Selçuklu 24. bölüm bugün yok mu? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman?

Alparslan: Büyük Selçuklu 24. bölüm bugün var mı yok mu merak edildi. Bugün Ramazan bayramının 1. günü  olmasından dolayı yayınlanmayacağı düşünülen Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin neden olmadığı araştırılıyor. Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in bulunduğu Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi son bölüm neden yok? Herhangi bir resmi açıklama yapılıp yapılmadığı sorgulanıyor. Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Alparslan: Büyük Selçuklu 24. bölüm bugün yok mu? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU 24. BÖLÜM BUGÜN YOK MU?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu, 2 Mayıs 2022 Pazartesi yayın akışından görülmedi. Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen dizinin 24. bölümünün bu akşam neden yayınlanmayacağı merak edildi. 

Alparslan: Büyük Selçuklu 24. bölüm bugün yok mu? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer aldığı Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin 23. bölümünde; Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini anlatan Alparslan: Büyük Selçuklu’nun 23 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak. Kekavmenos ile kurdukları planla kaleye sızan Alparslan, Diyojen’in karşı hamlesiyle zindanda mahsur kalmıştı.

Alparslan: Büyük Selçuklu 24. bölüm bugün yok mu? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? - Resim : 3

Alplarının da askerler tarafından esir alınması, Alparslan’ı zor durumda bırakmıştı. Alparslan kaleden nasıl kurtulacak, alplarını da kurtarabilecek mi? Alparslan ile yaptığı plan açığa çıkan Kekavmenos, kendini savunmak için ne yapacak? Alparslan’ı köşeye sıkıştıran Diyojen’in yeni planı nedir? Alparslan’ı serbest bırakacak mı, yoksa onun üzerinden yeni bir oyun mu tertip edecek? Liparit Kardeşler bu oyunun neresinde?

Yaylaya giden oba hatunları Liparit Kardeşler tarafından saldırıya uğramıştı, Akınay ağır yara almıştı. Akınay ölecek mi, hatunlar bu saldırıdan nasıl kurtulacak? Liparit Kardeşler’in Alparslan’a yanıtı sert mi olacak? İşbirliği yapan Dukas ve Yınal’ın kendi hedefleri doğrultularında planları ne olacak? Yınal, Ferzat ile bir işbirliğine gidecek mi? Dukas, Bizans içindeki dinamikleri yeniden şekillendirebilecek mi?

Alparslan: Büyük Selçuklu 24. bölüm bugün yok mu? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? - Resim : 5

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU DİZİSİ SON BÖLÜM NEDEN YOK?

Alparslan: Büyük Selçuklu 24. bölüm bugün yayınlanmayacak. Bugün, 2 Mayıs Ramazan bayramının ilk günü olduğu için Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm bayramdan sonraki haftaya alındı.

Alparslan: Büyük Selçuklu 24. bölüm bugün yok mu? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? - Resim : 6

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm 9 Mayıs 2022 pazartesi akşamı saat 20.00’da ekranlara gelecek.