Sürpriz ayrılığı duyurdu! Son Yaz dizisine bu sözlerle veda etti!

Sezon finali yapan Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Ali Atay'ın rol aldığı Son Yaz dizisinde Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit'in akıbeti belli oldu. Ünlü oyuncu diziye duygusal bir mesajla veda etti.

Sürpriz ayrılığı duyurdu! Son Yaz dizisine bu sözlerle veda etti!

Son Yaz dizisi geçtiğimiz hafta sezon finali ile ekranlara geldi. Yayınlanan sezon finalinde Canan ve Selim, ailesi ile birlikte saldırıya uğradılar. Saldırı sonucu vurulan Canan'a ne olacağı ise oldukça merak konusu olmuştu.

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla diziye veda ettiğini açıkladı.

Sürpriz ayrılığı duyurdu! Son Yaz dizisine bu sözlerle veda etti! - Resim : 2

İşte Son Yaz'ın Canan'ı Funda Eryiğit'in o açıklaması:

“Final bölümünü izlerken ben de çok hüzünlendim, son sahnede ben de ağladım. Canan öldü fakat isterim ki, kendisi hayalini gerçekleştirememiş olarak kalmasın aklınızda. Şöyle hatırlayın onu mesela: Canan ofisini açmış, cübbesini giymiştir. Davaya giderken, Yağmur ve Altay okuldan dönünce ya da ailesinin bir şeye ihtiyacı olduğunda rahatlıkla eve girebilsinler diye anahtarı saksının altına bırakmıştır. Erken çıkması gerektiği için Selim’den çiçekleri sulamasını rica etmiştir. Selim kesin söylenir ama yine de sular ve Canan Selim’i hep sever.

Sürpriz ayrılığı duyurdu! Son Yaz dizisine bu sözlerle veda etti! - Resim : 4

O3 Medya’ya çok teşekkürler. Selim Bağcı’ya ve bütün ekibe, bütün oyuncu arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler. Yolları açık olsun. Stresi, keyfi, neşesi, zorluğu, emeği, tüm anılarıyla hayatımda önemli bir yerde olacak Son Yaz. Diziyi seven, sahiplenen tüm seyircilere sevgiler, öpücükler. Hoşçakalın.”