Alperen Duymaz’ın gizlice evlendiği öğretmen Kübra Kelkit kimdir?

Bodrum Masalı, Çukur ve şimdi de Zemheri dizisinde rol alan ünlü oyuncu Alperen Duymaz ile evlenen Kübra Kelkit’in kim olduğu merak ediliyor. Ünlü oyuncu Alperen Duymaz’ın çocukluk aşkı olan Kübra Kelkit kimdir?

Alperen Duymaz’ın gizlice evlendiği öğretmen Kübra Kelkit kimdir?

Uzun süredir birliktelik yaşayan Alperen Duymaz ile Kübra Kelkit'in ani evlilik kararının gerekçesi ortaya çıktı. Ankara'da öğretmenlik yapan Kelkit, Duymaz ile birlikte yaşayabilmek için İstanbul'a tayin olmak istedi.

Eş durumundan tayin nedeniyle evli olmaları gereken çift hızlıca nikah kararı aldı. Son Yaz dizisinde Akgün karakterine hayat veren Alperen Duymaz, resmi evliliğin ardından eşi Kübra Kelkit'in İstanbul'a tayin olmasını sağlayabilecek.

Alperen Duymaz’ın gizlice evlendiği öğretmen Kübra Kelkit kimdir? - Resim : 1

Alperen Duymaz'ın eşi Kübra Kelkit kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Alperen Duymaz'ın gizlice evlendiği Kübra Kelkit Ankara'da öğretmenlik yapıyor.

Alperen Duymaz’ın gizlice evlendiği öğretmen Kübra Kelkit kimdir? - Resim : 2

Çiftin, Ankara'da öğretmenlik yapan Kübra Kelkit'in İstanbul'a tayin hakkı nedeniyle erken nikah masasına oturduğu iddia edildi.

Alperen Duymaz’ın gizlice evlendiği öğretmen Kübra Kelkit kimdir? - Resim : 3

Alperen Duymaz kimdir?

Alperen Duymaz şimdilerde Son Yaz dizisinde başrol olarak görev yapıyor. Dizide Akgün karakterini canlandıran Alperen Durmaz'a Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit gibi isimler eşlik ediyor.

Alperen Duymaz daha önce Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buse Kahraman, Furkan Kalabalık gibi isimlerin yer aldığı Çarpışma dizisinde Kerem karakterini canlandırmıştı.

Alperen Duymaz 1.82 metre boyunda, 73 kilo ve Akrep burcudur.