İşte o an! Fişeğin taraftara isabet ettiği anlar saniye saniye...

Spor Toto 1. Lig'deki İzmir derbisinde iki ezeli rakip Göztepe ile Altay karşı karşıya geldi. Karşılaşma devam ederken deplasman ekibi Altay tribününden Göztepeli taraftarlara fişek atılması sonucu Göztepe tribününde bazı taraftarlar feci şekilde yaralanmış ve maç ertelenmişti. Fişeğin isabet etme anı ortaya çıktı. İşte o anlar...

İşte o an! Fişeğin taraftara isabet ettiği anlar saniye saniye...

Spor Toto 1. Lig'deki İzmir derbisinde iki ezeli rakip Göztepe ile Altay karşı karşıya geldi.

Karşılaşma devam ederken deplasman ekibi Altay tribününden Göztepeli taraftarlara fişek atılması sonucu Göztepe tribününde bazı taraftarlar feci şekilde yaralanmış ve maç ertelenmişti.

Yaralanan taraftar ameliyata alındı

Göztepe seyircilerinin olduğu bölüme yabancı madde fırlatılması sonucu yaralanan taraftar Mehmet Çakır da sahaya giren ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Çakır'ın fişek benzeri bir maddenin isabet etmesi sonucu yüzünden yaralandığı ve ameliyata alındığı belirtildi.

Fişeğin isabet etme anı ortaya çıktı.

İşte o anlar

 

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasındaki Göztepe-Altay maçı, bir Göztepe taraftarının Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e korner bayrağı direği ile saldırmasının ardından hakem Emre Kargın tarafından tatil edilmişti.

Olayların fitilini Altay taraftarlarının bulunduğu bölümden Göztepeli taraftarlara atılan işaret fişeği alevledi.

Altay taraftarının fişeği atma görüntüsü ortaya çıktı. 

İşte dehşet anı