Altı yaşındaki kızını spor ayakkabı karşılığında satan anne yetmedi, cinsel ilişki anlarını kameraya kaydetti!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletinde yaşanan olay, akıllara durgunluk verdi. 31 yaşındaki Kylie Ruby Flores isimli kadın, 6 yaşındaki kızını bir adama, nakit para ve spor ayakkabı karşılığında sattı. İsmi açıklanmayan 6 yaşındaki kız ve adamın cinsel ilişki görüntülerini de anne Kylie Ruby Flores, kameraya almış.

Altı yaşındaki kızını spor ayakkabı karşılığında satan anne yetmedi, cinsel ilişki anlarını kameraya kaydetti!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Washington eyaletinde yaşanan Kylie Ruby Flores isimli bir kadın 6 yaşındaki kızını arkadaşlık sitesinde tanıştığı Trever Harder isimli bir adama sattı. New York Post’un haberine göre anne kızını satmak için anlaştığı adamdan nakit para bir çift spor ayakkabı aldı. 31 yaşındaki annenin çocuk istismarı ve seks ticaretine zorlamaktan 23 yıl hapis cezasına çarptırıldığını bildirdi.

Hiçbir ceza çocuğun masumiyetini geri veremez

Orijinal ceza iddianamesine göre anne kızının cinsel istismara uğradığı anları kameraya kaydetti. Flores ve Harder hakkındaki suçlamaları kabul ederken mahkemede yaptıkları ticareti de itiraf etti.

ABD'li avukat Vanessa Waldref şunları söyledi: "Bu davanın gerçekleri, bir çocuğun hayal edebileceği en korkunç cinsel istismardan bazılarını sunuyor. Hiçbir ceza çocuğun masumiyetini geri veremez, ancak topluluğumuz artık daha güvenli ve daha güçlü ” ifadelerini kullandı.