Altılı masada o ismi Uysal veya Karamollaoğlu önerecek! Bu kulisleri ilk kez duyacaksınız! Deniz Gürel tv100 Ana Haber’de açıkladı:

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, altılı masa liderlerinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına olan bakışlarını anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel seçim tarihine ilişkin olarak 14 Mayıs tarihini işaret etmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı programda cumhurbaşkanı adayı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunmuş ve altılı masanın Cumhurbaşkanı adayının 13 Şubat’ta duyurulacağını belirtmişti.

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, siyasi koridorlardaki son kulis bilgilerini Ece Üner ile tv100 Ana Haber’e bağlanarak anlattı.

Deniz Gürel, “Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün ilk yetkiyi alan Genel Başkan’dı, partisinden o masada bütün kararı almak adına tüm yetkili organlardan tek karar verici olarak yetkiyi aldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına bir defansı yok. Kemal Bey’i destekliyor gibi görünüyor. DEVA Partisi, kısa listeyle gidecek. Ali Babacan’da partisinden yetkiyi aldı. Sürpriz isimler olabilir Babacan’ın listesinde ama temelde Kılıçdaroğlu’na o da razı gözüküyor” bilgisini paylaştı.