Altın Objektif Ödül Töreni'ne ünlü yağmuru...

Magazin Gazetecileri Derneğinin Altın Objektif Ödül Töreni 24.kez düzenlendi. Ödül töreninde adeta ünlü yağmuru vardı.

Ünlü isimler, Magazin Gazetecileri Derneğinin Altın Objektif Ödül Törenine akın etti. Hepsi şık ve göz kamaştırıcıydı. Tiyatro, müzik, sinema ve tv dünyasının en prestijli heykelciği olan Altın Objektif Ödülleri 24 kez sahiplerini buldu.

MGD Başkanı Okan Sarıkaya ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene bu yıl da ilgi yoğundu. Renkli geçen gecenin ışıltı dolu kırmızı halı seremonisi, her yıl olduğu gibi yine şıklık yarışına sahne oldu.

Yılın Arabesk Fantezçi Yorumcusu ödülünü alan Türkiye’nin güçlü sesi Ebru Yaşar ödül törenine eşi 3N Medya Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven ile geldi.

Gecenin sunuculuğunu Doğa Rutkay ile Hakan Bilgin yaptı. Ünlü isimler ödüllerini alkışlar arasında aldı. Türkiye’nin sanat elçileri Karsu ve Summer Cem’in şarkıları geceye damgasını vurdu.

Sevilen tv dizileri Mucize Doktor, Afili Aşk, Her Yerde Sen, Hakan: Muhafız ve Bir
Zamanlar Çukurova dizileri ve oyuncuları gecede ödül alan yapımlardı.

“Yılın Şarkısı" Merve Özbey’in Yaramızda Kalsın isimli şarkısı olurken, “Yılın Proje Albümü 2018” Usta Çırak ile Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun, “Yılın Yorumcusu Pop Kadın” kategorisinde ise Sıla ödüle layık görüldü.

“Yılın Yorumcusu Pop Erkek” ödülü Mustafa Sandal’a giderken, “Yılın Arabesk Fantezi Yorumcu” kategorisinde kazanan isim Ebru Yaşar oldu.

“Yılın Tiyatro Oyuncusu Kadın ve Erkek” kategorilerinde ise Funda Eryiğit ve Kerem
Alışık ödüle hak kazanan isimlerdi.

“Yılın Drama Dizi Oyuncusu Kadın” kategorisinde Deniz Uğur seçilirken, “Yılın Drama Dizi
Oyuncusu Erkek” ödülüne ise Akın Akınözü layık görüldü.

Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan ve Bensu Soral’ın başrollerini paylaştığı kalabalık kadrolu Organize İşler Sazan Sarmalı ise “Yılın Sinema Filmi” seçildi.