ABD'nin utanç haritası yayınlandı

Cinsel sağlık uzmanı Dr. Evan Goldstein tarafından yapılan araştırmanın sonuçları yayınladı. İşte Amerika Birleşik Devletleri'nin fetiş haritası...

ABD'nin utanç haritası yayınlandı

Arama motoru Google'ın verilerini inceleyen cinsel sağlık uzmanı Dr. Evan Goldstein, eşsiz bir fetiş haritası oluşturdu. Haritada eyaletler bazında saptamalarda bulunan Goldstein, grup seksten, yoni egg'e kadar ilginç detaylara ulaştı.

Amerikalıların cinsel arzuları hakkında ilk kez bu kadar detaylı bir haritanın yapıldığına dikkat çeken Goldstein, son dönemdeki popüler kültürün etkisiyle alışkanlıkların da değiştini söyledi. Goldstein, bazı fetiş türlerinin insanların zihinsel sağlığını olumsuz yönde etkileyebileceğini söylüyor.

Goldstein'in ortaya koyduğu verilere göre Amerikalıların büyük bölümü grup seks ve mazoşizmden hoşlanıyor. Mazoşizm olarak seks oyuncakları tercih eden Amerikalılar, Teksas eyaletine geçince kırbaçlamayı tercih ediyor. Teksas'taki bu değişiminin rodeo kültüründen kaynaklandığı söyleniyor.

ABD'nin utanç haritası yayınlandı - Resim : 2Wyoming ve Nebreska'da bondage (çeşitli seks oyuncakları ile kölelik, esaret, sahip olmak) tercih edilirken Oklahoma ve Mississippi'de impact play (Tarafların birbirlerine çok sert olmayacak şekilde vurması. Genelde kaçlaya atılan şaplak) ve yoni egg (Bir tür yeşim taşı. Bazı kadınlar cinsel sağlığı için de kullanmaktadır. Kadınlar, taşı vajinalarına sokarak şifa aradığı gibi, cinsel tatmin için de kullanır) tercih ediliyor.

ABD'nin utanç haritası yayınlandı - Resim : 3

ABD'nin utanç haritası yayınlandı - Resim : 4

ABD'nin utanç haritası yayınlandı - Resim : 5