Böyle sapkınlık görülmedi

Amerika'da yaşayan Rebekah Little isimli kadının yaptığı sapkınlık herkesi şoke etti. Genç kadın, noelde bir köpekle seks yaptığı için tutuklandı.

Böyle sapkınlık görülmedi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde yaşayan Rebekah Little isimli genç kadın, Instagram'da noelde bir köpekle seks yapmak istediğini yazdı. Kadına cevap veren bir kullanıcı kendi köpeğini kadınla seks yapması için dairesine götürdü.

Jerrid Cook isimli adam köpeği Ryder'ı noelde rebekah Little'ın evine götürdü. Kadın, noel hediyesi olarak köpeğiyle seks yapmak istediğini açık şekilde beyan etmişti. Üçlü, noelde kadının evinde buluştu.

Köpekle değil, sahibiyle yaptık

Olayın ortaya çıkmasının ardından genç kadın köpeğin çok gergin olduğu için seks yapamadıklarını ancak köpeğin sahibiyle birlikte olduklarını ileri sürdü. Köpekle seks yapmak istediğini ancak köpeğin 'işbirliği' yapmadığını belirten kadın, bunun yerine sahibi Jared ile seks yaptıklarını ileri sürdü.

Savcı, tarafların beyanlarının açık olduğunu ortaya koyarak köpeğin böyle iğrenç bir olayda kullanıldığını ve bunun suç olduğunu ifade ederek genç kadının cezalandırılmasını istedi. İddiaları kabul etmeyen Little, suçlamaları kabul etmeyerek eylemin gerçekleşmediğini ileri sürdü.

Yapmamış olsa bile ceza alacak

Teksas yasalarına göre bir hayvanla seks yapmak kadar olmasa da bu tür bir plan yapmak dahi suç olarak kabul ediliyor. Kadının tutuklu olarak yargılandığı davayı ülkedeki hayvan hakları savunucuları titizlikte takip ediyor.