Bir tuhaf evlilik! Kocası ve en iyi arkadaşıyla birlikte yaşıyor!

2013 yılında evlenen Katy ve Justin Rupple farklı cinsel yönelimleri nedeniyle birlikteliklerini üç kişilik bir forma taşıdılar.

Katy ve Justin Rupple 2013'te evlendiler ve Katy biseksüelliğini keşfetmek istediğini söylediğinde Justin'in kolej arkadaşı Claire Thornhill ile birlikte yaşamaya başladılar. Çift şimdi üç kişilik bir aile olarak kıskanmadan yaşadıklarını ifade ediyor.

36 yaşındaki pazarlama yöneticisi Claire Thornhill ve Seattle, ABD'den 38 yaşındaki aktör Justin Rupple, kolejde tanıştılar ve çok yakın arkadaş oldular.

Justin, 39 yaşındaki emlak danışmanı Katy Rupple ile 2006'da onun komedi programlarından birinde tanıştı ve büyük bir aşkla evlendiler. Ancak 2013 yılında başlayan evliliklerindeki sorunlarla farklı yollara savruldular.

Biseksüel yanını keşfetmek istediğini söyleyen Rupple, Justin'in sosyal medya hesabından gördüğü ve çekici bulduğu arkadaşı Claire'den bahsetti ve Claire Thornhill'i ilişkilerine dahil ettiler.

Haberin Devamı

Üçlü, çok eşli bir ilişki içinde olmanın ekip çalışması ve iletişim, hedefleri, kişilik özelliklerini ve hobileri paylaşmakla ilgili olduğunu söylüyor.

Grup, "Birliktelikten gurur duyuyoruz ve sadece insanları sevdiğiniz için utanmanıza gerek olmadığını başkalarının bilmesini istiyoruz.” dedi. Ayrıca bazen kıskançlık duyguları yaşarken, birbirlerine tamamen güvendiklerini ifade ediyorlar.

Sonraki Haber