Aman Reis Duymasın nerede ve ne zaman çekildi? Aman Reis Duymasın oyuncuları kimler?

Onur Tan’ın yönetmenliğini üstlendiği Aman Reis Duymasın filminde Ozan Akbaba, Mustafa Üstündağ, Savaş Özdemir gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Aman Reis Duymasın filminde Oktay Kaynarca "Hızır Çakırbeyli" karakterine hayat veriyor. Peki, Aman Reis Duymasın nerede ve ne zaman çekildi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncularının yer aldığı Aman Reis Duymasın filmi araştırılmaya başlandı. Yeraltı dünyasının tanınan ailelerinin çıktığı tatilde karakterlerin başına gelenler Aman Reis Duymasın filminin konusunu oluşturuyor. Ozan Akbaba "İlyas Çakırbeyli", Mustafa Üstündağ ise "Boran Kayalı" rolünü oynadığı Aman Reis Duymasın filminin oyuncuları arasında ünlü isimler yer alıyor. Peki, Aman Reis Duymasın nerede ve ne zaman çekildi? İşte Aman Reis Duymasın oyuncuları

AMAN REİS DUYMASIN NEREDE VE NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Aman Reis Duymasın filminin çekimleri Erdek ve İstanbul'da gerçekleştirildi. Film, 13 Aralık 2019'da gösterime girmişti.

Haberin Devamı

AMAN REİS DUYMASIN FİLMİ KONUSU

Yeraltı dünyasının tanınan aileleri tatile çıkar ve tatilde başlarına türlü türlü olaylar gelir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin karakterleri tatile çıkar çıkmaz inanılmaz olaylarla karşı karşıya kalırlar. Bir süre sonra işler çözülemeyecek hal alınca, Hızır Reis'in olanlardan haberi olmaması için büyük çaba sarf edilir.

Haberin Devamı

AMAN REİS DUYMASIN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Ozan Akbaba: İlyas Çakırbeyli

Ezgi Esma Kürklü:Gamze

Tevfik Erman Kutlu: Tekin Kutlu

Haberin Devamı

Sabahattin Yakut: Korhan

Savaş Özdemir: Tipi/Murat İspirli

Berna Üçkaleler: Sibel

Sevinç Kıranlı: : Hatice Kalkandere

Bekir Çiçekdemir: Hüsnü

Hakan Karsak: Enişte/Temel Kalkandere

Oktay Kaynarca : Hızır Çakırbeyli

Mustafa Üstündağ: Boran Kayalı

Ceren Benderlioğlu: Ömür Çakırbeyli

Sevil Akı Saner: Emine İspirli

Emir Benderlioğlu: Behzat Façalı

Ömer Kurt: Zafer

Sonraki Haber