Android çöktü, kullanıcılara google hatası!

Android çöktü mü? Google çöktü mü? Telefonda Google neden açılmıyor? Google sürekli duruyor hatası neden olur ve nasıl çözülür?

Bugün sabah saatlerinden biri android tabanlı telefon kullananlar google hatasıyla karşılaşıyor. Android telefonda "google sürekli olarak duruyor" bildirimi alan kullanıcılar konuyu sosyal medyaya taşıdı.

Androia tabanlı telefonlarda kullanılabilirlik sorununu aşmaya çalışan pek çok kişi çözüm arıyor. Xiaomi, Samsung ve gibi Android cihazlarda gözlemlenen Google sürekli duruyor hatası çözümü ise çok kolay.

Peki, Android çöktü mü? Google çöktü mü? Telefonda Google neden açılmıyor? Google sürekli duruyor hatası neden olur ve nasıl çözülür?

Haberin Devamı

"Google sürekli olarak duruyor" sorunu nasıl çözülür?

Uzmanlar sorunun çözümünün çok kolay olduğunu ifade ediyor. "Google sürekli olarak duruyor" hatası alanların Ayarlar/Uygulamalar/Google'dan güncellemeleri kaldırarak sorunu giderilebileceği öneriliyor.

Bu adım işe yaramazsa Cihazınızın Ayarlar uygulamasından Uygulamalar ve bildirimler sekmesinde Tüm uygulamaları göster'e dokunun. Google Play Store'u açın. Depolama Alanı kısmından Önbelleği Temizle'ye dokunun. Ardından, Verileri temizle'ye basın. Play Store'u yeniden açın ve indirme işleminizi tekrar deneyin.

Sonraki Haber