BİM 1 Temmuz'da indirime doymuyor! BİM 1 Temmuz aktüel kataloğunda bebek ürünleri ve mutfak ürünlerinde büyük indirim!

BİM 1 Temmuz'da indirime doymuyor! Bim 1 Temmuz Cuma kataloğu yayınlandı. İndirimli bebek ürünlerinden mutfak ürünlerine uygun fiyatlarla müşteriye sunuluyor... İşte BİM 1 Temmuz 2022 Cuma kataloğu...

Uygun fiyatlı ürünler alıcısını BİM 1 Temmuz kataloğunda bekliyor. Her hafta Salı ve Cuma günü yayınlanan BİM katalogda indirimli ürünler fırtınası esiyor. Vatandaşın uygun fiyatlı alışveriş tercihi olan BİM her Salı ve Cuma uygun fiyatlı ürünler kataloğunu yayınlıyor. BİM aktüel ürün kataloğu yayınlandı. 

 İŞTE BİM 1 TEMMUZ CUMA 2022 AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞU

1 Temmuz Cuma gününden itibaren tüm BİM mağazalarında geçerli! KUMTEL ankastre set, KUMTEL vantilatör çeşitleri, Arniva Türk kahvesi makinesi, blender seti gibi mutfak ürünlerinden; katlanır bebek küveti, mama sandalyesi, bebek nevresim takımı gibi bebek ürünleri indirimli fiyatlar ve 6 aya varan taksit seçenekleriyle BİM 1 Temmuz 2022 aktüel kataloğunda yerini aldı.

Haberin Devamı

Her hafta Salı ve Cuma günleri yayınlanan BİM 1 Temmuz aktüel ürünler listesinde bir sayfanın tamamının bebek ürünlerine ayrıldığı görüldü. Lüx minderli mama sandalyesi 189 TL ve 6 ay taksit seçeneğiyle BİM kataloğunda yerini aldı. Bunun yanı sıra 6 ay taksit seçenekleriyle katlanabilir bebek küveti 199 TL, katlanabilir su kovası 69,50 TL, Katlanabilir çamaşır sepeti 119 TL, Biberon fırçası 6,50 TL ve Katlanabilir maşrapa 19,50 TL indirimli fiyatları ile BİM 1 Temmuz kataloğunda.

Sayfanın bir diğer köşesinde ise yine 6 ay taksit seçenekleri ile Anne yanı bebek yatağı 99 TL, fil desenli çocuk halısı 189 TL, fil desenli dolgulu kırlent 29,50 TL fiyatıyla BİM aktüel listesinde dikkat çekerken, bebek nevresim takımı 99 TL fiyatı ve şu özellikleri ile göze çarpıyor:

Nevresim: 100*250 cm

Haberin Devamı

Çarşaf: 110*160 cm

Yastık kılıfı: 35*45 cm

BİM 1 TEMMUZ KATALOĞUNDA MUTFAK ÜRÜNLERİNE DEV İNDİRİM!

KUMTEL Cam ankastre set listede en dikkat çeken ürünler arasında. Cam davlumbaz , cam ocak ve cam panel fırın olarak set halinde peşin fiyatına 9 taksit seçeneği ile sadece 3.099 TL.

Haberin Devamı

BİM kataloğunda yer alan cam davlumbaz'ın özellikleri şöyle:

60 vm cam davlumbaz

Beyaz cam

Güç:140 W

Alüminyum filtre

Manuel kontrol

650 metre küp/H motor

BİM kataloğundaki ankastre set ürünlerinden bir diğeri olan Cam Ocağın özellikleri şunlar:

Otomatik düğmeden çakmaklı

4 gözü gazlı

gaz emniyeti

8 mm cam

Emayeli ızgara

Havuz bek tipi

Dolagaza ayarlıdır

LPG dönüşümüne uygundur

Cam panel fırının BİM aktül listesinde yer alan özellikleri ise şu şekilde:

Toplam güç: 1600 W

A sınıfı enerji

50 Litre fırın kapasitesi

3 programlı

1 adet dikdörtgen tepsi

1 adet cr-ni ızagara

Termostat

Zaman ayarı

2 YIL GARANTİLİ VANTİLATÖRLER BİM'DE!

KUMTEL Kule tipi vantilatör 599 TL 6 aya varan taksit seçenekleri ve 2 yıl garantisiyle BİM kataloğunda. 35 Watt yüksek performanslı, 3 hız seçeneği, 60 derece salınım, 71 cm maksimum yükseklik, 2 saatlik zamanlayıcı, yüksek kaliteli motor özellikleriyle Kule tipi vantilatör BİM raflarında yerini alacak.

Yine KUMTEL'in bir diğer ürünü vantilatör de peşin fiyatına 6 taksit ve 2 yıl garantisiyle BİM 1 Temmuz kataloğunda. 3 kademeli hız ayarı, 45 Watt güç, 16 inch ürün çapı, %100 Bakır sarım motor (uzun ömürlü), düşük ses ile çalışma özelliği, 90 derece salınım, Ayarlanabilir yükseklik (Maksimum: 132 cm), 3 kanatlı şeffaf pervane, ayarlanabilir başlık özellikleri yer alıyor.

İşte, 1 Temmuz 2022 Cuma aktüel ürünler listesinin tamamı…

Sonraki Haber