Maymunlar adamı öldürdü

Hindistan'da binanın ikinci katından bir maymunun kendisine tuğla atması sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Bu ayın başlarındaki olay, Hindistan'da büyük bir siyasi partinin liderinin karısının  bir maymun saldırısından kaçmaya çalışırken düşüp ölmesinin ardından geldi.

Hindistan Delhi'de yaşanan sıradışı olay tüm ülkeyi korkuttu. Polis merkezi 30 yaşındaki Mohammad Kurbaan'ın öldüğünü doğruladı.

Bölgedeki bir dükkandan çanta satan Kurbaan, tuğla ile vurulduktan sonra yere yığıldı ve hastaneye kaldırıldı, doktorlar hayatını kaybettiğini açıkladı. 

Indian Express  raporlarına göre, polis tarafından kimliği belirsiz bir kişiye ihmal nedeniyle ölüme neden olma bölümleri kapsamında bir İlk Bilgi Raporu (FIR) verildi. Polis, bir grup maymunun iki tuğla adığını, birini Kurbaan'a fırlattığını ve diğerini yakındaki bir terasa fırlattığını söyledi. 

Bu ayın başlarındaki olay, Hindistan'da büyük bir siyasi partinin liderinin karısının  bir maymun saldırısından kaçmaya çalışırken düşüp ölmesinin ardından geldi.

Sonraki Haber