Bu fotoğrafa ilk baktığınızda ne gördünüz? Milyonlarca kişi farklı görecek! Zeka ve karakter testi bakın ne diyor

Psikoloji adına göz yanılsaması ve birden çok nesneyi barındıran fotoğrafların cevaplarına göre karakter ve zeka analizleri sosyal medyada hızla yayıldı. Peki siz ilk ne gördünüz? Haberi okumadan önce görselde ilk gördüğünüz sizi anlatıyor...

Optik illüzyon görselleri, göz veya beynin çalışma prensiplerinin doğal veya yapay şekillerde manipüle edilmesi, kandırılması veya yanıltılması yoluyla, gerçekte olandan farklı bir görüntü, renk veya hareket algılama olarak tanımlanabilir.

Görsel bir yanılsama yaşadığımızda, orada olmayan veya orada olan bir şeyi farklı bir şekil veya renkte görebiliriz. Algılama ve gerçeklik arasındaki bu kopukluk nedeniyle görsel yanılsamalar, beynin fiziksel dünyayı yeniden yaratmada başarısız olabileceği yolları gösterir. Algıladığımız şey aslında zihnimizin yaptığı yorumdur. Bu yorumlar gerçekle uyuşmadığı zaman optik illüzyonlar oluşmuş olur. Aslında bir bakıma kandırılmış oluruz.

Bu testler hem zekâ hem de karakter hakkında birtakım analizler doğuruyor. Peki siz görselde ilk ne gördünüz? 

Haberin Devamı

AÇIK KİTAP-  GÜLLER-  EĞİK HAÇ-  BALONLAR-  KALP-  KRAVAT-  GÜLEN YÜZ-  ASLAN

AÇIK KİTAP GÖRENLER

En iyi özellikleriniz zeka ve sezgidir.Görselde ilk gördüğünüz açık kitap sizin yalnızca akıllı değil aynı zamanda sezgilerinizin de kuvvetli olduğuna işeret. Çoğu insan size açık kitaplardır ve sizden tavsiye almaya ihtiyaç duyarlar, kendi seçimlerini yapamadıkları için sıklıkla sizinle iletişime geçerler. Karşınıza çıkan zorlukların çoğuyla kolaylıkla ve zarafetle başa çıkabilirsiniz.

Bu sizi nasıl etkiler:

Haberin Devamı

Becerileriniz, insanların her zaman bir şey için size gelmesini sağlar. Bu sizi yorgun ve bitkin hissetmenize neden olabilir. İster evinizde ister ofisinizde olsun, sadece kendiniz için huzurlu bir yeriniz olduğunuzdan emin olun. Sadece dinlenmek ve zihninizi yenilemek için bu alana ihtiyacınız olacak aksi takdirde sadece yanarsınız.

GÜLLER 

Her şeyde güzel bir şey seçmekte hızlısınız. Gereksiz dedikodulara kapılmamak için huzurlu ve sakin olmayı tercih ediyorsunuz ve spot ışıkları size çekici gelmiyor. Nezaket tam size göredir ve siz her zaman başkalarını memnun etmek için elinizden gelenin en iyisini yaparsınız.

Bu sizi nasıl etkiler:

Haberin Devamı

Her şeyde  güzel bir şey varken herkes o güzelliği ve iyiliği sizin kadar kolay bulamaz. Birçoğu nezaketinizi kendi kazançları için kullanmaya çalışacak bu yüzden gerçekçi ve dikkatli olun. Biri seni rahatsız ediyorsa ondan uzak dur.

EĞİK HAÇ

En iyi özellikleriniz cömertlik ve sadakattir.

Kalbinizi başka birine vermek sizin için zor ama birini gerçekten istediğinizde, çalışması için elinizden gelenin en iyisini yaparsınız. Son derece sadık ve zeki, özünde bir sanatçısınız. Duygularınızın sizi ezmesine asla izin verilmez.

Bu sizi nasıl etkiler:

Bazı durumlarda insanların tatlı bir yalana inanmazsına izin vermek sizlik bir hareket değildir. Herkes gerçeği bilmeli ancak acı, bazıları için katlanılamayacak kadar fazla olabilir. Tonunuzu nötr tutun ve başkalarına kendi doğrunuzu anlatmaya çalışmayın.

BALONLAR

Özgür ruhlu bir iyimser olarak, aklınızın nereye gittiği üzerinde çok az kontrolü olan ya da hiç kontrolü olmayan, tedavi edilemez bir hayalperestsiniz. Bir şeyin doğru olduğuna karar verdiğinizde, başka hiç kimse fikrinizi değiştiremez. Şimdiye kadar ki en kötü zamanınızı yaşıyor olsanız bile hayatınızın hep mutlu geçeceğine inanmak istersiniz. Her zaman içinizde umut taşırsınız.

İpucu: Gezgin bir zihin bazen sizi arafta kalmış gibi hissetmenize neden olur. Her şeyden çabucak bıkarsınız ve daha ilginç bir şey ortaya çıkarsa elinizdekini bırakırsınız. Hedeflere bağlı kalmanız ve onları gerçekleştirmeniz önemlidir.

KALP

Aşkı bulmak hayattaki en önemli hedefinizdir. Doğal nezaketiniz, kimseye uzun süre kızmamanızı sağlar. Tüm insanların mutlu olmasını istiyorsunuz ve bunu güçlü şifa yöntemleri geliştirerek kanalize ediyorsunuz. İnsanlar size geliyor çünkü siz şefkatli ve bağışlayıcısınız ve her zaman sevmeye hazırsınız.

Bu sizi nasıl etkiler:

Zarar gören birçok kişi size akın ediyor ve siz çoğu zaman kendi başınıza incinmiş durumdasınız. Onlara bakmak için o kadar çok zaman harcıyorsunuz ki kendinize çok az zaman ayırıyorsunuz. Sizi mutlu eden şeyleri yapmak için biraz zaman ayırın aksi takdirde yakında size ihtiyacı olanlara yardım edecek çok az şeyiniz olacak.

KRAVAT

En iyi özellikleriniz disiplin ve özveridir.

Son derece disiplinli ve çalışkansınız. Asla yerine getiremeyeceğiniz bir söz vermezsiniz. Bir görevi üstlendiğinizde tüm kendinizi o işe verirsiniz. Engellerden korkmuyorsunuz ve sizi zorlayan hiçbir şey sizi heyecanlandırmıyor.

Bu sizi nasıl etkiler: 

Bir değer sisteminiz var ve onu her zaman koruyorsunuz. Ancak arada gri alanlar olmadan her şeyi doğru ya da yanlış olarak görme eğilimindesiniz . Herkesin sizinkinden çok farklı deneyimlerle geldiğini anlamalısınız. Herhangi bir yargıda bulunmadan dinleyin çok şey öğreneceksiniz.

GÜLEN YÜZ

En iyi özellikleriniz pozitiflik ve mizahtır. 

Etrafınız kalabalıkken gülmek serbesttir çünkü mizah anlayışınız sizi asla yarı yolda bırakmaz. Her zaman olaylara daha hafif tarafından bakarsınız ve etrafınız her zaman bir parti gibi gelir.

Bu sizi nasıl etkiler: 

Çoğu zaman tüm nükte ve şakalarınızın arkasında gerçekte kim olduğunuzu saklıyorsunuz. Başkalarının ne düşünebileceğini unutun ve gerçekte olduğunuz kişi olun. Her zaman birilerini güldürmeyi görev edinmeyin. Üzgünken suratınızı asmak sizin de hakkınız.

ASLAN SURATI

En belirgin özelliğiniz cesarettir.

Gördüğünüz aslan gibi, kendinize çok güveniyorsununuz  takıntılı tavırlarınız olabilir. Karşınızdaki insanı strese sokabilirsiniz ancak kendinize karşı dürüstsünüz kusurlarınıza karşı kör değilsiniz ve bu durumun farkında değilsiniz.

Bu sizi nasıl etkiler:

Birçoğu sizi iletişme kapalı buluyor çünkü sadece çevrenize girmeye layık olduğunu düşündüğünüz kişilere izin veriyorsunuz. Bir çizgi çekmek önemlidir. Ama kendinizi yalnız bırakacak kadar zorlamayın.

Sonraki Haber