Çin'de mucize yaşandı! Çöken evin altında kalan bebek, 24 saat sonra sağ olarak çıkarıldı

Çin'in Henan eyaletinde meydana gelen sel ve heyelan nedeniyle çöken bir evin enkazında mahsur kalan bir bebek, 24 saat sonra moloz yığınlarının arasından sağ olarak çıkarıldı.

This browser does not support the video element.

Çin'in Henan eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel ve heyelanda birçok ev ve iş yeri hasar aldı. Eyalete bağlı Xingyang kentinde yaşanan heyelan sonucunda çöken bir evde, anne ve bebeği enkaz altında kaldı. Başlatılan çalışmalar sonucunda bebek, enkazdan 24 saat sonra sağ olarak çıkarılırken, o anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, annesinin ise cansız bedenine ulaşıldığı açıklandı.

"Anne çocuğunu yukarı kaldırmış, bebek de böyle kurtulmuş"

Aile üyelerinden biri, Southern Metropolis Daily'ye yaptığı açıklamada, bebeğin annesi tarafından kurtarıldığına işaret etti: "Bebeğin sesini duydum. O sırada ekipler geldi ve çocuğu kurtarmayı başardı. Annesi tarafından yüksek bir alana koyulmuş."

Haberin Devamı

Beijing Youth Daily'ye konuşan bir ekip üyesi de annenin cansız bedeninin, sanki bir şeyi havaya kaldırıyormuş gibi durduğunu anlattı: "Böylesi kritik bir anda çocuğunu yukarı kaldırmış, bebek de böyle kurtulmuş."