Çukur'a ölerek veda edecek olan Kubilay Aka'nın partneri kim oldu? Bomba isim ekrana dönüyor...

Geçen yıl pandemi nedeniyle "Bay Yanlış", "Sen Çal Kapımı" ve "Çatı Katı Aşk" olmak üzere az sayıda yazlık dizi ekrana gelmişti. Bu yıl ise kanallar peş peşe yeni yazlık diziler satın almaya başladı. Bu dizilerin başında OJO Pictures imzalı "Camtavanlar" geliyor. Bu yaz Show TV'de yayınlanacak dizinin senaryosu "Kiralık Aşk",  "Ufak Tefek Cinayetler" ve "Love101" gibi ses getiren projeleri yazan Meriç Acemi"ye ait... "Camtavanlar"ın yönetmen koltuğunda ise genç kuşağın başarılı isimlerinden Fehmi Öztürk oturacak. 

Dizinin başrol erkek karakterini bu sezon final yapacak olan "Çukur"un Celasun'u Kubilay Aka'nın canlandıracağını daha önce yazmıştım. Çukur'un 123. bölümünde ölecek olan Aka'nın oynayacağı restoran zinciri sahibi Cem'in (Karakter adı değişebilir) başta rekabet içinde olup daha sonra ise tutkulu bir aşk yaşayacağı Leyla'ya kimin hayat vereceği ise merak konusuydu. İşte o oyuncu sonunda belli oldu. "Camtavanlar"ın başrol kadın oyuncusu Bensu Soral oldu. Son olarak "Organize İşler Sazan Sarmalı" filminde seyirci karşısına çıkan Soral, uzun zamandır gelen çok sayıda teklifi reddetmişti. Güzel oyuncu hikâyesini çok sevdiği "Camtavanlar"la bu yaz hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Senarist Meriç Acemi'nin alt metninde kadın haklarını ve kadının toplumdaki yerini sorguladığı dizi adını; "sosyal ve iş hayatında kadınların yaşadığı fırsat eşitsizliğine verilen uluslararası isim olan "Camtavanlar"dan alıyor. Dizide kadınların özellikle iş hayatında karşılaştığı camtavanlar yani engeller, yemek kültürüyle harmanlanarak sunulacak.

"Camdaki Kız"ın başrol oyuncusu Kovid oldu

Haberin Devamı

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan "Camdaki Kız"ın başta yayın tarihi 1 Nisan Perşembe olarak açıklanmış, daha sonra ise bu tarih bir hafta sonraya alınmıştı. Nadim Güç'ün yönettiği, Seda Altaylı'nın ise kaleme aldığı dizideki bu değişikliğin nedeninin koronavirüs olduğu ortaya çıktı. "Camdaki Kız'ın başrol karakteri  Sedat'ı canlandıran Feyyaz Şerifoğlu'nun test sonucu pozitif çıkınca setin çekim takviminin de değiştiği öğrenildi. 

"Akrep" dizisinin akıbeti ne olacak?

Demet Akbağ ile Evrim Alasya gibi iki etkili kadın oyuncumuzu buluşturan "Akrep" dizisinin ekran yolculuğuna devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Bir aile dramını ekrana getiren dizinin tıpkı "Akıncı" gibi 26 bölüm yayın garantisiyle ekrana geldiği konuşuluyor.

Alp Navruz'a 12 proje birden geldi

Haberin Devamı

Zümrüdüanka dizisi ocak başında biten Alp Navruz'a teklif üzerine teklif yağıyor. Yakışıklı oyuncuya aralarında dijital işlerin de olduğu 12 projeden birden başrol teklif edildi. ARC Film'in Kanal D için hazırladığı Baht Zamanı ve Ay Yapım'ın Star'a çekeceği yazlık dizi başta olmak üzere birçok projeyle görüşen Navruz'un hangi projede karar kılacağı merak konusu oldu.

"Aşkın Kıyameti" filmine yeni oyuncu

Ödüllü yönetmenlerimizden Hilal Saral "Aşkın Kıyameti" adlı filmin hazırlıklarına devam ediyor. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı film için Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı ile anlaşılmıştı. Hilal Saral'ın geçen günlerde Fethiye Ölüdeniz'de mekân baktığı filmin ekibine Seda Türkmen de katıldı. BKM imzalı olan filmin diğer oyuncu kadrosu ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

"Son Yaz" dizisi İstanbul'a taşınacak

Haberin Devamı

O3 Medya'nın FOX için çektiği "Son Yaz" dizisi her hafta başta Ali Atay, Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit olmak üzere seyirciye oyunculuk ziyafeti yaşatıyor. İzmir'de çekilen dizinin reytingleri düşmezse önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyor. İzmir'de çekilen dizinin hikâyesinin İstanbul'a taşınması gündemde...

Neslihan Atagül'ün yeni projesi var mı?

"Sefirin Kızı" dizisinden ayrılığıyla herkesi şoke eden Neslihan Atagül daha önce eşi Kadir Doğulu'nun da savaştığı bağırsak rahatsızlığıyla ilgili tedavi görmeye devam ediyor. Tahlil sonuçları İngiltere'ye giden ve oradaki doktorların da tanısıyla tedavisine başlanan oyuncu, özel bir beslenme programı uyguluyor. Sadece evde pişirilen yemekleri yiyen Atagül, avakado ve hindistan cevizi yağı gibi gıdaları tüketmeye özen gösteriyor. Dinlenmeye ve enerji toplamaya çalışan Neslihan Atagül'ün Penelope Cruz'la ya da Çağatay Ulusoy'la oynayacağı iddia edilen proje haberleri ise gerçeği yansıtmıyor. Şu an ünlü oyuncunun kabul ettiği herhangi bir projenin olmadığı öğrenildi.

Kağıt Ev Bedrettin Dalan'ın evinde çekiliyor

Star'ın Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu'nu buluşturan dizisi Kağıt Ev'in çekimleri son sürat devam ediyor. Etkileyici hikâyesiyle dikkat çeken dizinin yayın günü henüz belli olmadı. O3 Medya'nın üzerinde titizlikle çalıştığı dizinin çekim mekanlarından biri de Bedreddin Dalan'ın Reşadiye'deki muhteşem evi...