Defne Samyeli’den bir itiraz daha! O rakamı az buldu!

Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz arasında sular bir türlü durulmuyor. Samyeli'nin ev sahibi Araz, kirasını ödemediğini iddia ederek eski sunucuya dava açmış ve icra takibi başlatmıştı. Samyeli iddiaları yalanlayarak 50 bin liralık tazminat davası açmıştı. Samyeli karara yeniden itiraz etti.

Defne Samyeli ile ev sahibi arasındaki kira kavgasında yeni gelişme yaşandı. Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz, eski sunucunun kirasını ödemediğine dair iddialarda bulunmuş ve avukatı ile icra takibi başlatarak tahliye davası açmıştı.

İddiaları yalanlayan Samyeli, ev sahibi Yusuf Araz'a 50 bin liralık tazminat davası açmıştı. Bu davada 20 bin lira kazanan Samyeli, tazminat miktarını yetersiz bularak karara itiraz etti.

TAZMİNAT DAVASINI KAZANDI

Haberin Devamı

Kira borçlarını ödeyen Samyeli, evden tahliyesini 3 aylık süre ile erteletmişti. Öte yandan oyuncu, savcılığın takipsizlik kararına rağmen Türkiye önünde kendisini şantajcı gibi gösterdiği iddiasıyla ev sahibine açtığı tazminat davasını kazandı.

MANEVİ TAZMİNAT DAVASINDA KARAR ÇIKTI

Araz'ın bunu kendisini küçük düşürmek için yaptığını öne süren Defne Samyeli de harekete geçmişti. Eski spiker, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak Araz hakkında 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı.

Haberin Devamı

MİKTARI YETERSİZ BULDU

Dilekçede, Yusuf Araz'ın yaptığı açıklamanın doğruluk payı olmamakla birlikte bu hareketin Samyeli'yi zor durumda bırakmak ve kamuoyu önünde adını karalamak için kasten yapılmış olduğu açıktır ifadesi kullanılmıştı. Mahkeme Samyeli'nin manevi tazminatını kısmen kabul ederek Yusuf Araz'ın 20 bin lira ödemesi yönünde karar vermişti. (Kaynak:AHaber)

Sonraki Haber