DJ Cenk Gürsoy: Yeni Şarkılarımla Hayranlarımın Karşısına Çıkacağım...

Müzik sektöründe oldukça üretken DJ’lerden biri olan ve çalışmalarına profesyonel bir şekilde devam eden Cenk Gürsoy, yeni şarkılarıyla hayranlarının karşısına çıkacağını ifade etti.

Yakın zamanda yeni şarkılarını müzik piyasasıyla buluşturacağını belirten Gürsoy, “Şu anda çok yoğun bir şekilde çalışmalarda bulunuyorum. Elbette bu çalışmaların bir anlamı var. Yaz bitiminde yeni şarkılarımı hayranlarımla buluşturmak istiyordum. Yeni şarkılarım için kesintisiz bir şekilde çalışmalarda bulunuyorum. Bu süreç içinde ekip arkadaşlarımın da yoğun desteğini gördüm. Yakın zamanda şarkılarımı hayranlarımla buluşturmak istiyorum.” ifadelerinde bulundu.

Müzik sektöründe profesyonel çalışmalarına devam eden, bu sayede sektörde çalışmalarıyla ön plana çıkan Cenk Gürsoy, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Şu anda yeni bir tarz dahilinde çalışmalarıma devam ediyorum. Müzik sektöründe etkili çalışmalarda bulunmanın, dinleyicilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Bu nedenle ekibimle birlikte yeni albüm çalışmalarına devam ediyoruz.”

Türkçe Pop Müzik Türünde Pek Çok Şarkıya İmza Attım

Haberin Devamı

Türkçe pop müzik türünde pek çok şarkıya imza atan ve şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken Cenk Gürsoy, yeni bir tarz özelinde çalışmalarda bulunduğunu belirtti: “Daha çok elektronik altyapı ile şarkılar hazırlamayı düşünüyorum. Şu anda albüm çalışmalarıma devam ediyorum. En yakın zamanda hayranlarıma yenilikçi şarkılar sunacağımı söyleyebilirim. Umuyorum ki onların da beğenisini alırım. Hayranlarımın olumlu ve olumsuz eleştirileri benim için gerçekten çok değerli.”

Sonraki Haber