E-Devlet'ten sorgulattı, şaşkına döndü! 4 kişi kaldığı evde 14 kişinin daha yaşadığını öğrendi

Ankara'da yaşayan Derya Öztepe, e-Devlet'ten sorgulattığı nüfus kayıt belgesini görünce şaşkına döndü. Çünkü Öztepe'nin, eşi ve 2 kızıyla yaşadığı 100 metrekarelik evde 14 kişinin daha yaşadığı ortaya çıktı.

Ankara'da Derya Öztepe isimli kadın, e-Devlet'te sorgulattığı nüfus kayıt belgesinde eşi ve çocuklarıyla kaldığı 4 kişi kişilik evde 14 kişinin daha yaşadığını öğrendi.

Sosyal medyada birçok vatandaş 'Evimde yabancı var' diyerek e devlet belgelerini paylaştı. Ankara'da yaşayan Derya Öztepe'nin 14, Necdet Öztürk'ün 3, Orhan Türkdoğan'ın evinden ise 5 yabancı çıktı.

EVİNDEN 14 KİŞİ ÇIKTI

Haberin Devamı

Ankara Mamak'ta Derya Öztepe isimli bir kadın, e devlet üzerinden yaptığı sorgulama sonrasında 4 kişi kaldıklarını bildikleri evinde 14 kişinin daha yaşadığını öğrendi. Olay karşısında şok olduğunu ifade eden kadın, 6 kişinin yabancı uyruklu olduğunu açıkladı.

HENÜZ RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Fox TV'nin haberine göre Derya Öztepe, nüfus kayıtlarına göre eşi ve 2 kızıyla birlikte 100 metrekare 3 oda bir salon evini 14 kişiyle daha paylaşıyor. 2'si ev sahibi diğer 12 kişi ise hiç tanımadığı insanlar.

Sonraki Haber