Erkek Bakım Markası Nishman, Nishlady ile Kadınlara da Hitap Edecek

Erkeklere özel bakım ürünleri üreten Nishman, kitlesini geliştirmeyi hedefliyor.

Erkek ürünleriyle adından söz ettiren marka artık Nishlady adı altında kadınlara yönelik bakım ürünleri de sunacak. Markanın yöneticisi Ahmet TOPÇU Nishlady hakkında merak edilenleri aktardı...
 
“Kendine Değer Veren Herkes İçin Geliştiriyoruz”

Nishman’ın Türkiye’de tercih edilebilir bir marka konumuna gelmesinin temel nedenin ürün kalitesi olduğunun altını çizen Ahmet TOPÇU; “Nishman, Türkiye’de önemli düzeyde bir kitleye sahip. Erkeklerin saç, sakal ve bıyık bakımında en çok tercih ettiği markalardan biri. Geniş bir kitleye hitap ediyoruz ve ürünlerimizi, kendine değer veren herkes için geliştiriyoruz. Özellikle berber salonlarında Nishman ürünlerini bolca görmek mümkün. Yeni markamız Nishlady ile hedef kitlemiz içerisine kadınları da dahil etmeyi planlıyoruz.” İfadelerini kullandı.
 
“Kadınları da Kaliteli Bakım Ürünleriyle Buluşturacağız”

Nishman’ın yeni markası Nishlady hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ahmet TOPÇU; “Nishman markası ile gösterdiğimiz istikrarlı büyümeyi Nishlady ile de sürdürmeyi hedefliyoruz. Kadınları da kaliteli bakım ürünleriyle buluşturacağız. Her saç tipi için uygun olan saç bakım ürünlerinin yanı sıra özel olarak içeriği geliştirilen cilt bakım ürünleriyle fark yaratan bir deneyim vadediyoruz. Nishman kalitesini, Nishlady’e taşıyarak, kadınların da saç ve cilt bakımından arzu ettikleri sonucu elde etmelerini sağlayacağız. Kadınlara özel tasarladığımız ürünler, her kadının talebini karşılamış olacak. Başta saç bakım ürünleri olmak üzere kadınlara özel geliştirdiğimiz tüm bakım ürünlerinin de hızla yüksek düzeyde ilgi görmesini bekliyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
 
“Markanın Bu İmajı Kısmen Doğru”

Markanın erkekler nezdinde oluşan klasik imajı hakkında da değerlendirmelerde bulunan marka yöneticisi Ahmet TOPÇU açıklamalarında; “Nishman, çoğunlukla berber salonlarında kullanılan bir marka olarak düşünülüyor. Markanın bu imajı kısmen doğru gibi görünse de biz ürünlerimizi kendini önemseyen, değer veren herkes için geliştiriyoruz. Saç bakım ürünlerimiz, saç sağlığıyla ilgili yaşanan sorunlara karşı önemli oranda çözüm üretiyor. Özellikle erkeklerde sakal bakımına yönelik geliştirdiğimiz ürünler, bireysel olarak da fazlasıyla tercih edildi. Bu Nishman bakım ürünlerinin ne denli etkili olduğunu gösteriyor. Ayrıca 81 ülkeye ihracat yapıyor olmamız, sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ürünlerimizin beğeniyle takip edildiğini gösteriyor.” İfadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

(İlandır)

Sonraki Haber