Ece Erken'den hayranına olay yaratacak yanıt! Herkes bunu merak ediyor

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürülen ünlü ekran yüzü Ece Erken, yaptığı reddi miras açıklaması sonra bir bomba açıklama daha yaptı. Bakın yakın zaman içinde Ece Erken ne iş yapacak?

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2022’de Yeşilköy’deki bir balıkçıda silahlı saldırıya uğrayarak hayatını yitirmesinin ardından ünlü sunucu Ece Erken yaşadığı acı ile ekranlara yansımıştı.

Ardından hakkında çıkan 'eşinin mirasını yiyiyor' dedikoduları sonrası reddi miras açıklaması yapan Ece Erken sosyal medyadan hayranlarının sorularını yanıtladı.

Takipçileriyle soru cevap yapan Ece Erken'in verdiği bir yanıt ise çok dikkat çekti 

Reddi miras açıklaması herkesi şaşırtmıştı

Ece Erken, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum." diyerek magazin gündemine oturmuştu.

Haberin Devamı

Ece Erken "Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla" demişti.

Takipçisinin sorusuna verdiği yanıt olay oldu

Ece Erken, hayranlarının merak ettiklerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Ancak bu kadar net bir soruya yanıt vereceği beklenmeyen Ece Erken'in yanıtı sevenlerini coşturdu. Çünkü Ece Erken ekranlara döneceğinin müjdesini vermiş oldu. Ama söylediğine göre artık magazin sunmayacakmış. 

Bir takipçisi ünlü sunucuya "Ekranlara dönmeni dört gözle bekliyorum. Ne zaman göreceğiz seni ekranlarda?" sorusunu yöneltti.  Ece Erken şu yanıtı verdi: Görüşmeler var. Bu kez magazin programı değil. Az kaldı... Hayranları şu an Ece Erken'in ne tür bir program üzerinde ekranları dönüş yapacağını merakla bekliyor.

Sonraki Haber