Foto Galeri

Değişik görünümlü bu canlı yeni bir tür

Bir restoranın duvarında sinsice süzülürken aniden fark edilen canlı türü bilim insanlarının dikkatinden kaçmadı. Değişik bir görünüme ve yumuşak bir dokuya sahip olan bu iri gözlü yaratık bilim dünyası için yeni bir tür. Hemn üzerinde detaylı araştırmalar başladı.

Arkeologlar, inanması çok güç bir keşif yaptı

Arkeologlar, yaptıkları son keşif ile tüm dünyayı hayrete düşürdü. 10.000 yıl önce dünyada gezmiş en özel canlılardan birisine ait bir ayak parmağı kemiği bulundu. Uzmanlara göre, kala kala son 6 fosil kemiği kalmıştı.

30 Milyon Yıl önceki bitkileri ortaya çıkardı

Avustralya'daki fosil alanları üzerinde araştırma yapan bilim insanları bundan tam 30 milyon yıl önceki bitkileri ortaya çıkardı. Hepsi birbirinden ilginç onlarca fosil üzerinde inceleme çalışmaları başladı bile.

Denizin altında bu görüntüleri kaydetti!

Bir grup bilim insanı, Şili kıyılarında yeni ve kayıp türlerin keşfedilmesi için deniz robotu kullandı. Yapılan keşifle birlikte çok sayıda yeni türler keşfedildi.

Güzel kokularına ve cazibelerine sakın kanmayın

Toprağın altında iki tanesi yan yana dururken arkeologlar tarafından bulundu. Güzel kokularına ve cazibelerine sakın kanmayın her birisi yüzlerce yıllık. George Washington'un Virginia'daki tarihi ve görkemli evinin altında toprağına metrelerce altından çıkartıldılar.

Türkiye topraklarında 3 milyon yıl önce oluşmuştu

Türkiye topraklarında su ve erozyon etkisiyle birlikte 3 milyon yıl önce oluşmuştu. Doğa harikası bölge, pek çok kişiye Amerika'daki 'Büyük Kanyon'u anımsattı. Büyük Kanyon'u görmek isteyip de gidemeyenler kalksın buraya gelsin. Keşfedilmeyi bekleyen Erzurum sınırlarındaki Narman Peri Bacalarının ziyaretçi sayısı giderek artıyor. Yakında iğne atsan yere düşmez.

Estetik olan Selen Görgüzel'in son hali şaşırttı

Yaptırdığı estetik operasyonlarla ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Hamdi Alkan’ın eski eşi Selen Görgüzel, estetik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Güzelliği için tekrar bıçak altına yatan Görgüzel, son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Onları yakalamak için yıllarca tuzaklar kuruldu

Madagaskar'da araştırma yapan bir grup bilim insanı, onları yakalamak için yıllarca aynı bölgede tuzaklar kurdu. Yıllar sonra ilk defa onlardan 3 tanesi yakalandı. Hem de 1 değil 2 değil tam 3 yeni tür. Bilim insanları hemen her birisini inceleme altına aldı.

Yıldız futbolcu 20 milyon dolar dolar teklif

Fenerbahçe’de bu sezon 17 gol, 12 asistlik performans gösteren yıldız futbolcu taraftarın gönlünde taht kurarken transfer gelişmeleri de yaşanıyor. Yıldız futbolcu için 20 milyon dolarlık teklif geldiği Ali Koç yönetiminin ise reddettiği kaydedildi.

Antalya'da arabasına kızıp 2 yıl ceza vermişti

Antalya’nın Alanya ilçesinde arabasına kızıp 2 yıl ceza vermişti. Cezanın ilk 3 ayı bitti bile fakat hiç beklenmeyen bir şey oldu. Baş aşağı 3 aydır bekleyen o araca teklif yağıyor.

35 milyon euroluk stoperi istiyorlar

Süper Lig’de şampiyonluğa koşan Galatasaray, transfer çalışmalarına da hız verdi. Bu kapsamda rota İngiltere Premier Lig’e döndü. Sarı-kırmızılı takım, bonservisi için 35 milyon euro ödenen yıldız futbolcuyu transfer etmek istiyor.