Akılalmaz cinayet! 19 yaşındaki hamile ablasının kestiği kafasıyla selfie çekti!

19 yaşındaki ablasının evlilik dışı hamile olduğunu öğrenen genç, annesinin yardımıyla ablasının kafasını kesti. Gencin, ablasının kesik başıyla selfie çektiği ortaya çıktı.

Hindistan'da bir genç ve annesi, ailesine karşı gelip evden kaçarak evlenen Kirti Thore isimli hamile kadını öldürmekle suçlanıyor.

Aurangabad'ın Ladgaon köyünde yaşayan Kirti Thore isimli 19 yaşındaki hamile kadın ailesine karşı gelip evlendi. Ardından hamile kalan kadın, ailesi tarafından vahşice öldürüldü.

Şoke eden cinayet, Pazar günü saat 12.30 sıralarında Kirti Thore'un kardeşi ve annesinin ziyarete geldiği evinde gerçekleşti.

Haberin Devamı
Shobhabai Mote, oğlunun hamile kızının kafasını kesmesine yardım ettiği için tutuklandı.

Polis Komiser Yardımcısı Kailash Prajapati, annesinin genç kızın bacaklarını tutarken erkek kardeşinin ona orakla arkadan saldırdığını, daha sonra da orakla başını kestiğini söyledi.
Prajapati, olawyla ilgili şunları aktardı:

"Kirti kayınvalidesiyle birlikte tarlada çalışıyordu. Annesi ve erkek kardeşini görünce tarladaki işini bıraktı ve onlara selam vermeye gitti. İkisine de su verdi ve mutfağa çay yapmaya gitti. İşte o sırada erkek kardeşi arkasından gelip başını kesti.

Asya'da bu tarz cinayetlere karşı protestolar yapılıyor fakat bu kötü gidişat yaygınlığını koruyor.

Hasta olan kocası evde yatıyordu. Düşen mutfak eşyalarının sesini duyarak uyandı ve mutfağa koştu. Kadının erkek kardeşi onu da öldürmeye çalıştı ama o kaçtı. Daha sonra ağabey kızkardeşinin başı elinde, evden çıktı. Daha sonra karakola gelerek teslim oldu” dedi.
Polis, bu korkunç cinayeti araştırıyor.

Sonraki Haber