Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas'ın eski sevgilisini duyanlar şoke oldu! Aynı dizide oynamışlar

Aziz dizisinde 'Efnan' karakterine hayat veren Simay Barlas, hem güzelliği hem de oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Özel hayatı ile gündemde fazla yer almayan başarılı oyuncunun kendisi gibi oyuncu eski sevgilisini duyanlar şoke oldu.

En son İbrahim Tatlıses, ""Vay benim AZİZ kardeşim bitirdin beni be bitirdin arkadaş bütün diğer dizilerde oynayan kadın oyunculardan Ricamdır Aziz’de oynayan EFNAN kızımı örnek alsınlar oralarıyla buralarıyla oynamasınlar bakın yüzüne nerdeyse makyaj bile yok tertemiz duru bir yüze sahip inşALLAH efnan kızım başkalarının Lafına uymaz estetik yaptırmaz böyle sade ve temiz kalır bütün ekibi YÜREKTEN tebrik ediyor ve alkışlıyorum" diyerek Simay Barlas'a övgü yağdırmıştı.

İlk oyunculuk deneyimini Star Tv'nin Paramparça dizisinde canlandırdığı Öykü karakteri ile yaşayan Simay Barlas'ın özel hayatı merak konusu oldu. Aziz dizisindeki başarılı performansı ile de son günlerde en çok konuşulan isimler arasında yer alan Simay Barlas'ın eski sevgilisinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haberin Devamı

5 Mayıs 1998 İstanbul doğumlu ünlü oyuncu bir dönem dizideki rol arkadaşı İdris Nebi Taşkan'la sevgiliydi.

Sonraki Haber