İkimizin Sırrı dizisi ne zaman başlıyor? İkimizin Sırrı oyuncuları, konusu…

Aras Aydın, Leyla Feray ve Bestemsu Özdemir'in başrollerini paylaştığı "İkimizin Sırrı" dizisi Atv ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Peki, İkimizin Sırrı dizisi ne zaman başlıyor? Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu…

Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın yaptığı dizinin başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi usta isimler de yer alıyor. Peki, İkimizin Sırrı dizisi ne zaman başlıyor?

İkimizin Sırrı dizisi ne zaman başlıyor?

Bir anne kız hikayesini konu alan İkimizin Sırrı dizisi 8 Ağustos pazar günü Atv ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Haberin Devamı

İkimizin Sırrı dizisi konusu

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal'in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.

Haberin Devamı

Dizinin Oyuncu Kadrosu

  • Aras Aydın
  • Leyla Feray
  • Dolunay Soysert
  • Engin Alkan
  • Tülay Günal
  • Deniz Hamzaoğlu
  • Ceyhun Mengiroğulu
  • Irmak Örnek

İkimizin Yerine Aras Aydın kimdir?

Dizide erkek başrol rolünü üstlenecek olan isim daha öncede bahsettiğimiz gibi Aras Aydın olacak 1989 Eskişehir doğumlu oyuncuyu daha önce İnadına Aşk, Canevi’m, Sefirin Kızı, Şeref Sözü gibi başarılı yapımlarda yer almış.

Haberin Devamı

Leyla Faray kimdir?

İkimizin Yerine dizisinde kadın başrol oyuncusu olarak Leyla Faray’ı izleyeceğiz. 1993 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu Koç Üniversitesi mezunu, Üç Arkadaş, Muhteşem Yüzyıl, Uyanıl Büyük Selçuklu ve Kardeşim Benim Dizilerinde farklı rollerde oynadı.

Sonraki Haber