İntikam için 76 kilo verdi

İngiltere'de yaşayan bir kadın 76 kilo vererek kendisini sevgilisinin yanında küçük düşüren adamdan intikamını aldı. 

21 yaşındaki hemşire Katie Davies tam 76 kilo verdi. Azimle kilo veren genç kadın, 17 yaşında bir aile ferdini kaybettikten sonra üzüntüden kilo almaya başlamış. Sonrasında ise 8 bin pound (yaklaşık 96 bin TL) biriktirerek mide ameliyatı olmuş.

"Eski sevgilimin yakın arkadaşı 'Neden bu kızla berabersin?' diye sordu. Ben o sırada yanında oturuyordum ve 'Şişman olabilirim ama yine de seni duyabiliyorum' dediğimi hatırlıyorum. Sonra onlarca kilo verdim ve aynı adam bir barda yanıma geldi. Doğrusu şişman olduğunda güzel olduğunu düşünmüyordum ama şu an çok güzel olmuşsun. Beraber bir şeyler yapalım mı?' diye sordu!"

Genç kadın reddetti

Zayıfladıktan sorna gelen teklife "Kafayı mı yedin? Kesinlikle olmaz, hayır. Ben şişmanken sevgilim olduğu için beni çok kötü hissettirdin ama şimdi beraber olalım mı istiyorsun? Hiç gerek yok, kalsın. Ben böyle iyiyim" dedi.

Haberin Devamı

"Bana yaptığının bedelini ödetmiş gibiydim. Gerçekten çok tatmin ediciydi. Ona kaba davranmadım, hakaret de etmedim. Sadece 'hayır' dedim ve egosuna büyük bir darbe yedi." diyen kadın şimdi mutlu bir hayat sürüyor ve sosyal medyada oldukça beğeni alıyor.

Sonraki Haber