Yardım isteme bahanesiyle polise yaklaşıp beylik silahını kaptı

İzmir'in Konak ilçesinde bir kişi, hastanede yardım istediği polisin belindeki silahı kaparak korku dolu anlar yaşattı. O dehşet veren anları güvenlik kamerası anbean kaydetti.

This browser does not support the video element.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen olayda, hastane polisi F.Ü.'nün yanına giden M.K., husumetli olduğu kişilerin peşinde olduğunu söylerek yardım istedi. Polisin durumu polis merkezi bildirdiği esnada M.K., polis memuru F.Ü.'nün beylik tabancasını kaptı. Silahı kapan şahıs, havaya 2 el ateş açtı. İhbar üzerine hastaneye çok sayıda ekip sevk edildi. Gelen ekipler, M.K.'yı etkisiz hale getirerek tabancayı aldı. M.K., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

O anları güvenlik kamerası kaydetti

Öte yandan meydana gelen olay hastanenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde M.K.'nin polis memurunun belinden beylik tabancasını aldığı, durumu fark eden polis memuru ve vatandaşların dışarı kaçtığı görüldü. Bir vatandaş ile hastanenin güvenlik görevlisinin de saklanarak korunmaya çalıştığı ve M.K.'nin de herkes çıktıktan sonra dışarı çıktığı kamera tarafından görüntülendi.