Kazdağları’ndaki maratonda sürpriz evlilik teklifi

Dünyanın oksijen oranının en fazla olduğu bölgelerinden biri olan Kaz Dağları, düzenlenen maratona sürpriz evlilik teklifi damga vurdu. Kudret Altak, bitiş çizgisini geçer geçmez kız arkadaşı Beyza Güzel’e sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

This browser does not support the video element.

25 ülkeden bin 700 sporcunun katılımıyla 2 gün boyunca yapılan yarışlar sonunda İda Ultra’da şampiyonlar da belli oldu. Edremit Belediyesi’nin resmi sponsorluğunda, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Valiliği, Edremit Kaymakamlığı ve Türkiye Atletizm Federasyonu destekleriyle düzenlenen İda Ultra’nın sonu ilginç bir olaya da ev sahipliği yaptı.

 Bu sene 5. kez düzenlenen İda Ultra’da yarışan Kudret Altak, koşu boyunca cebinde taşıdığı tek taş yüzükle kız arkadaşı Beyza Güzel’e evlenme teklif etti. Seyircilerin ve arkadaşlarının alkışları arasında Beyza Güzel teklifi kabul etti.

Kudret Altak, evlilik teklifini edebilmek için yarışı bitirmeyi sabırsızlıkla beklediğini ve normal temposundan daha hızlı koştuğunu söylerken Beyza Güzel ise beklemediği bu teklif karşısında çok mutlu olduğunu dile getirdi.