Gelecekten geldiğini söyleyen fenomenin ürküten kehanetleri

ᄂIVΣ YӨЦЯ ᄂIΣ isimli ve kendini zaman yolcusu olarak tanıtan TikToker geleceğe ait korkunç öngörülerde bulunuyor. Kullanıcının kehanetleri oldukça ürkütücü...

3036 yılından bir zaman yolcusu, gelecekteki yaşam hakkında tüyler ürpertici uyarılarda bulundu. Doğrudan kameraya bakarak, "Şu anda hiç olamayacağımız kadar özgürüz." dedi.

ᄂIVΣ YӨЦЯ ᄂIΣ takma isimli TikTok kullanıcısı takipçilerine: 'İnsanların şu anda hiç olmayacakları kadar özgür' olduklarını söyledi ve gelecekte bizleri neler beklediğine dair korkunç bir tablo çizdi.

Kanalında yayınladığı bir dizi videoda, 3036'da dünya nüfusunun rekor seviyelere ulaşacağını ve kedi, köpek gibi evcil hayvanların 'egzotik' olarak kabul edileceğini iddia ediyor.

Ayrıca 'büyük elektrik kesintisi' denilen bir olay hakkında herkesi defalarca uyarıyor. Bu günler, özgürlüğümüzün son günleri olarak kabul ediliyor ve çocuklarınız bunu görmeyecek bile. O yüzden boşverin çünkü zaman periyodunuzdaki insanların perspektif ne kadar basit olursa olsun, oldukça iyi anladınız sadece bilmiyorsunuz."

Haberin Devamı

Derin bir nefes aldıktan sonra şu şekilde açıklıyor: "Yanılmıyorsam büyük elektrik kesintisi (the big blackout) 2052'nin Aralık ayında gerçekleşecek."

Özet olarak, beş yıldan fazla bir süre boyunca her şey kararıyor, internet, güç, ve diğer teknolojik aletlerin kullanımı imkansız hale geliyor. Çoğu kişi bu kararmanın nedeninin 'terör' denilen şey yüzünden olduğunu söylese de, bu 'teoriye' katılmayan bir sürü insan bulunuyor.

Beş yıl boyunca kargaşalar, isyanlar ve diğer şeylerin hemen hemen hepsi insanlar arasında gerçekleşiyor. Elektriği, interneti ve diğer unsurları tekrar kullanılabilir hale getirmeleri 20 yıla kadar sürüyor ve o zaman bile tam bir kaos ortamı hakim.

İster inanın ister inanmayın, hayvanat bahçelerinde köpekler, kediler, tavşanlar ve sincaplar gibi egzotik sayılan hayvanlar bulunuyor. Aslan ve kaplanlar gibi büyük kedi türleri, filler ve daha fazla hayvanın soyları tükenecek.

Haberin Devamı

Kendini zaman yolcusu olarak nitelendiren TikToker, 'büyük elektrik kesintisi' nedeniyle gelecekte yenilenebilir enerji kaynaklarının öneminin artacağını da söylüyor.

İnsanlığın bu döneminde yenilenebilir enerji sektöründe açılacak işlerin korkaklara göre olmadığını ekleyen zaman yolcusu, "Rüzgar tirbünlerine, yansıtıcı aynalara ve güneş panellerine ayrılan ve kilometrelerce süren geniş alanlarımız var." diyor.

"Yenilenebilir enerji sektörü bu bölgelerde yaşayan insanların çalışabileceği nadir işlerden bir tanesi olsa da, gerçekten çok tehlikeli." diyerek vurguluyor.

Kaynak: Onedio

Sonraki Haber