Şeytanın aklına gelmez! Sevgilisi tarafından başka bir kadınla basılınca bakın neler oldu

Kolombiya'da kız arkadaşını aldatan adam yakalanınca ortaya değişik manzaralar çıktı. Kız arkadaşı yukarı çıkan adam kadar diğer kızı balkondan aşağı sarkıttı. Yarı çıplak bir şekilde yola indirilen kadın, bir süre bulduğu kartonun içinde saklandı daha sonra koşarak kaçtı.

This browser does not support the video element.

Kız arkadaşını aldatan bir adam evinde kız arkadaşı tarafından basıldı. Çılgına gönen kadın  "Kapıyı aç" diye bağırarak küfürler savurdu.

Kız arkadaşını kapıyı açmaya çalıştığını fark eden adam adam, sevgilisini balkona çıkarıp aşağı doğru sarkıttı. Olayı izleyen vatandaşlardan ikisi, balkonun altına doğru gidip kızı havada tutup yere indirdi. Kız evin önünde bulunan karton kutunun içine girerek saklandı.

Daha sonra evi basan kız arkadaşı dışarı çıkıp kadının nereye kaçtığını düşünürken o esnada kartonun içindeki kadın hareket edince fark edildi,  yarı çıplak bir şekilde koşarak kaçtı.

O anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi. Sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen video izleyicileri ikiye böldü. Bazı izleyiciler aldatılan kız için üzüldüklerini söylerken bazı izleyiciler ise olayın tamamen kurgu olduğunu söyledi.