CHP’den Bakan Kurum ve Hamza Dağ'a teşekkür

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, deprem sonrası hasar alan ve yıkılıp yeniden yapımına başlanacak olan belediye binası nedeniyle Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a teşekkür etti.

AK Parti hükümeti ile muhalefet partileri arasında yaşanan “destek alamıyoruz” ve “engelleniyoruz” tartışmaları sürerken deprem sonrası hasar alan ve yıkılıp yeniden yapımına başlanacak olan Konak Belediye binası için Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile hükümet yetkileri kredi konusunda ortaklaşa sonuç almıştı. Hükümet ile arasındaki tartışmasız ortamı tecrübesine bağlayan Batur, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

CHP'li isimden AK Parti'ye teşekkür

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'dan ise hükümete 'kredi' teşekkürü geldi. SONSÖZ TV'ye konuşan Batur, yapılan işlere teşekkür edilmesi gerektiğini vurgularken hükümet ile olan uyumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Teşekkür edilecek bir nokta varsa teşekkür ediyoruz”

Haberin Devamı

Konak Belediyesi'nin deprem sonrasında hasar gören ve yıkılıp, kamulaştırmalar ile birlikte yeniden inşa edeceği belediye binası için AK Part’li Hamza Dağ'a teşekkür eden Batur, "Yeni ihaleye çıkacağımız 2 önemli çalışma var. Biri belediye hizmet binamız. Bunun ihalesi haziran ayı itibariyle başlayacaktır. Bununla ilgili İller Bankası'ndan mali kredimizi aldık. Bizim dönemimizde bu binayı bitiririz diye umuyoruz. Bu konuda özellikle meclis üyesi arkadaşlarımızın da çok büyük katkısı oldu. Sayın Hamza Dağ'a da çok teşekkür ederiz. Teşekkür edilecek bir nokta varsa teşekkür ediyoruz. Eleştirilecek bir nokta varsa da eleştiririz. Ancak bir şey varsa da bunu söylememek çok büyük bir ayıp. Ben yapılanı da yapılmayanı da söylerim. Burada bir emek ve zaman harcama var. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a da teşekkür ederiz" dedi.

'Önümüz açıldı, ihale yapacağız' 

Rakamların büyük olduğunun hatırlatılması üzerine sözlerine devam eden Batur, "Siyasi iradenin onayını alıyor... Bu eskiden beri böyledir. Bizim önümüz açıldı ve ihaleyi yapacağız. Kente yakışır modern bir belediye binasını yapacağız" diye konuştu.

Sonraki Haber