Kütahya’da orman yangını

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Köpenez köyü yakınlarındaki ormanda öğleden sonra çıkan yangın, ekiplerin havadan ve yerden müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Kütahya’nın Gediz'e bağlı Köpenez köyü yakınlarındaki ormanda, öğleden sonra henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Dumanları görenlerin ihbarı üzerine bölgeye 2 helikopter, 3 uçak, 16 arazöz, 2 dozer, 2 su tankeri ve ekskavatör ile çok sayıda orman bölge ekibi sevk edildi.

 “Kontrol altına almaya çalışıyoruz”

Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar, "Bölgeye Hisarcık, Emet, Simav ve Gediz ilçelerinden takviye ekiplerimiz de sevk edildi. Sahadaki ekiplerimizin çalışması sürüyor, yangını kontrol altına almaya çalışıyoruz" dedi.

Kontrol altına alındı

Haberin Devamı

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Köpenez köyü yakınlarındaki ormanda öğleden sonra çıkan yangın, ekiplerin havadan ve yerden müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangında 3 hektarlık alandaki ağaçlar zarar gördü. Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeniyle ilgili de adli soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Sonraki Haber