Yıllar sonra ilk görüntü... Yıllarca küs kalan Mahsun Kırmızıgül ile Alişan'ı acı buluşturdu

Alişan, 38 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatıyla sarsıldı. Acının barıştırdığı Mahsun Kırmızıgül ile Alişan uzun yıllar küs kaldıktan sonra ilk kez beraber görüntülendi. İşte detaylar...

Korona virüs tedavisi gören Selçuk Tektaş’ın bir aydır yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğdu. Vefat haberini alan Ceylan, Berkay ve Mahsun Kırmızıgül Maslak’taki özel hastaneye koştu. 

Acının barıştırdığı Mahsun Kırmızıgül ile Alişan uzun yıllar küs kaldıktan sonra ilk kez beraber görüntülendi. Çok üzgün olan Mahsun Kırmızıgül konuşmak istemedi.

O haykırışlar yürek dağladı

Ertesi gün Selçuk Tektaş’ın Teşvikiye Camisi’nde kılınan cenaze namazında gözyaşları sel oldu. Selçuk Tektaş’ın 11 yaşındaki kızı Eyşan’ın, “Beni bırakma” demesi Alişan’ın eşi Buse Varol’u kahretti. Alişan kardeşinin fanatik taraftarı olduğu Fenerbahçe bayrağının sarılı olduğu tabutunun başından hiç ayrılmadı. Merve Tektaş’ın eşinin cenazesi Feriköy Mezarlığı’na götürülürken yaktığı ağıt yürekleri burktu.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı hoca helallik isterken hıçkıra hıçkıra ağladı. Alişan’ın ilaçlarla ayakta durabilen annesi Suzan Tektaş, sürekli genç yaşta kaybettiği oğlunun adını sayıkladı.

Alişan eşi Buse Varol ve yengesine destek oldu.

Gözyaşlarına boğuldular

Cenazeye Alişan’ın eski partneri Çağla Şıkel ile uzun yıllar “Cennet Mahallesi” dizisinde beraber rol aldığı usta oyuncu Melek Baykal da katıldı. Ünlü model Alişan’ın annesinin feryatlarını görünce gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Feriköy Mezarlığı’na da gideceğini açıklayan Şıkel, adının aşk dedikodularına karıştığı Kaan Yıldırım’la ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Sonraki Haber