Masumlar Apartmanı Neriman kimdir? Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı Gizem Katmer kaç yaşında, nereli?

Genç oyuncu Gizem Katmer; Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz ve Melisa Şenolsun’un başrolünü paylaştığı TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nın kadrosunda Neriman karakterine hayat veriyor. Peki, Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı Gizem Katmer kimdir?

TRT 1 ekranlarının büyük heyecanla izlenen dizisi Masumlar Apartmanı ilgi görmeye devam ediyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Melisa Şenolsun, Aslıhan Gürbüz, Tansel Öngel, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Uğur Uzel, Atilla Şendil ve Emir Özden gibi ünlü oyuncuları buluşturan Masumlar Apartmanı dizisinde Neriman karakterine hayat veren Gizem Katmer gündeme geldi.

Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı Gizem Katmer, 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde tercih ettiği siyah dekolteli elbise ile gündeme bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

İnternet üzerinden “Masumlar Apartmanı Neriman kimdir? Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı Gizem Katmer kaç yaşında, nereli?” sorularına yanıt arandı. Peki, Masumlar Apartmanı Neriman kimdir? İşte, Gizem Katmer hayatı…

NERİMAN'IN HASTALIĞI NEDİR?

Masumlar Apartmanı dizisinin ilk bölümlerinde ablalarının baskısı sonrası bileklerine verdiği zarar ile izleyicilerin dikkatini çekmişti.

Haberin Devamı

Seyirci, 'Masumlar Apartmanı Neriman'ın hastalığı nedir?' sorusunu araştırıyor. Kendine zarar verdiği görülen Neriman'ın mazoşizm olarak ifade edilen bir rahatsızlığa sahip olduğu biliniyor. 

MASUMLAR APARTMANI NERİMAN KİM?

Haberin Devamı

Dizide Safiye, Gülben, Han ve babası ile birlikte yaşayan evin en küçük üyesidir. Okulda oldukça başarılı olmasına rağmen evde mutsuzdur.

Ablası Safiye'nin baskılarına karşı koyamaz. İçine kapanık Neriman, İnci'nin kardeşi ile tanıştıktan sonra yeni biri haline dönüşür. 

GİZEM KATMER KİMDİR?

Katmer, 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de eğitimini Sahne Sanatları-Oyunculuk bölümünden mezun oldu.

Perdesiz Performans Oyunculuk atölyesinde tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmaktadır.

Sonraki Haber