Merve Boluğur ve Mert Aydın’ın hazırlıkları tamam! Yarın evleniyorlar!

Oyunculuğun ardından şarkıcılığa da soyunan Merve Boluğur, yeni aşkı DJ sevgilisi Mert Aydın ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Bir AVM’den ele ele çıkan Merve Boluğur ve nişanlısı hazırlıklarını tamamladıklarını ve 2 Ekim’de nikah masasına oturacaklarını söyledi. İkili düğünün ardından hemen balayına çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

Şarkıcılığa başlayan Merve Boluğur geçen günlerde evlilik teklif aldığı müzisyen sevgilisi Mert Aydın’la mutlu birlikteliğe adım atmıştı.

Geçtiğimiz aylarda sevgilisinden evlenme teklifi alan ve ‘Evet’ diyen Merve Boluğur düğün hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Düğünleri için heyecanlı olduklarını belirten çift gazetecilere yaptıkları açıklamada düğün tarihlerini söyledi. Merve Boluğur ve sevgilisi Mert Aydın 2 Ekim’de Fuat Paşa Yalısı’nda dünyaevine gireceklerini açıkladı.

Düğün hazırlıkları tamam!

Haberin Devamı

Düğün hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen çift, basına yaptığı açıklamada, "Pazar günü beraberiz zaten sizinle" ifadelerini kullandı. Heyecanlı olduklarını söyleyen Boluğur ve Aydın, düğün sonrası balayına çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

Takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi

Sosyal medyada aktif olarak takipçileriyle iletişim kurmayı tercih eden Merve Boluğur, Instagram hesabının hikâye bölümünde önce kendisini ‘Gelin’ ardından ise sevgilisini ‘Damat’ notuyla paylaştı.

Haberin Devamı

Sonraki Haber