Neslihan Atagül'ün Sefirin Kızı dizisinden ayrılmasının perde arkası... Muğla'ya gitti ama sete çıkmadı

Geçen hafta Neslihan Atagül'ün geçirdiği sağlık sorunu nedeniyle 10 gün rapor aldığını ve Engin Akyürek'le başrolünü paylaştığı 'Sefirin Kızı' dizisinin Muğla'daki çekimlerini bırakıp İstanbul'a döndüğünü haber yapmıştım. Gelen bilgiler Atagül'ün geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle 45 kiloya kadar düştüğü ve sürekli halsizlik yaşadığı yönündeydi.

Herkes ünlü oyuncunun raporunun bitip sete dönmesini beklerken peş peşe şu şok gelişmeler yaşandı:

Neslihan Atagül raporunun 5. gününde sete çıkacağını söyledi. Bunun üzerine dizinin yeni senaristleri Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur,  36. bölümde Atagül'ün hayat verdiği Nare'li sahnelerin de olduğu bir senaryo yazdı. Bölümün Nare'siz tüm sahneleri çekildi ve 3 gün çekim durdurulup Atagül'ün Muğla'ya gitmesi beklendi.

Gece arabayla yola çıkan ünlü oyuncu sabah Muğla'ya ulaştı. 

Haberin Devamı

Ancak bir saat sonra Atagül sete çıkamayacak durumda olduğunu ve kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Sette büyük bir kriz yaşandı. 36. bölümün tüm sahneleri çöpe atılıp yeniden senaryo yazıldı ve tüm ekip 4 gün içinde pazartesi gününe yetişecek yeni bölümün çekimini tamamlamak zorunda kaldı.

15 gün daha rapor aldı

Doktorunun isteğiyle tekrar İstanbul'a dönen Neslihan Atagül, bu arada 15 gün daha rapor aldı. Daha sonra yapılan karşılıklı görüşmeler sonunda Atagül kendisini kötü hissettiğini ve devam edemeyeceğini belirtince yapım şirketi yeni oyuncu görüşmesi yaptı. Akıllarına gelen ilk isme; yani Tuba Büyüküstün'e teklif götürdü. Beklenmeyen bir gelişme oldu, Büyüküstün kariyerini bir kenara bırakıp zor duruma düşen "Kara Para Aşk" dizisinde de beraber çalıştığı Engin Akyürek ve Eylem Canpolat'a dost eli uzattı.

İkiz kızlarıyla Bodrum'a yerleşmeye hazırlanan Tuba Büyüküstün'ün Sancar'ın (Engin Akyürek) karşısına yeni bir kadın karakter olarak çıkacağı ve projede herhangi bir zaman atlamasının da yaşanmayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Uraz Kaygılaroğlu ayrılıyor

Geçen haftalarda dizinin Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'nun da yaklaşık 2 ay sonra projeden ayrılması gündemdeydi. Ancak dizide yepyeni bir hikâye başlayacağı için planlanan ayrılık öne çekildi. Gediz Işıklı diziye 1 - 2 bölüm içinde veda edecek.

Neslihan Atagül dijital diziye mi başlayacak?

Haberin Devamı

Öte yandan kulislerde ise Neslihan Atagül'ün dizinin reytinglerinden memnun olmadığı ve yeni bir dijital projede rol alacağı için ayrılık kararı aldığı konuşuluyor. Ancak ünlü oyuncunun menajeri iddiaları yalanladı ve birkaç ay önce dijital bir proje teklifinin geldiğini ancak kabul etmediklerini açıkladı. Neslihan Atagül'ün sağlık sorunlarının aylardır var olduğu ancak işine yansıtmamak için büyük çaba gösterdiği de vurgulandı. 

30 Ocak'ta set başlıyor

Kıvanç Tatlıtuğ'un Netflix'te yayınlanacak "Bir Denizaltı Hikâyesi" kod adlı fantastik dizisinin çekimleri 30 Ocak'ta başlıyor. Özge Özpirinçci, Ertan Saban, Ecem Uzun ve Alper Saldıran'ın da kadrosunda yer aldığı dizi İstanbul, İzmir ve Cunda'da çekilecek.

Yasak Elma'ya sürpriz ziyaretçi

Yasak Elma dizisinin cezaevinde geçen sahneleri büyük ilgi görmüştü. 95. bölümde Ender, Şahika ve Yıldız hapishanede tanıştıkları Nurgül'ün karşılarına çıkmasıyla büyük bir şaşkınlık yaşayacak. Nurgül'e başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Çiğdem Sakarya hayat veriyor. 

OJO Pictures'tan iddialı dizi

Kanal D'nin prestij projelerinden Hekimoğlu'na imza atan usta televizyoncu Ömer Özgüner'in ortağı olduğu OJO Pictures Show TV için iddialı bir proje hazırlıyor. Başarılı kalem Meriç Acemi'nin yazdığı yazlık dizinin adı; Camtavanlar... 

EDHO'da devam etmemesini oğlu istemiş

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hayriye anaya hayat veren Sabina Toziya'nın ayrılığı büyük hüzün yarattı. Beynindeki tümör nedeniyle sağ tarafına felç inen ve ülkesi Makedonya'da ameliyat edilen 72 yaşındaki oyuncunun kemoterapinin yanı sıra uzun süre fizik tedavi göreceği öğrenildi. Bu nedenle usta oyuncunun oğlunun EDHO ekibinden annesinin affını istediği ifade edildi. 

Sibel Can ve Hakan Altun Kanal D'de

Reyting başarısıyla dikkat çeken İbo Show'un ardından bir müzik eğlence programı da Kanal D'den geliyor. Hakan Altun ve Sibel Can yakında müzik eğlence programıyla seyirci karşısına çıkacak.