Netflix'in Barış Arduç'lu dizisine bomba transfer

Son olarak Çukur'a konuk olan Barış Arduç'un yeni dizisi kod adı "Kulüp"ün sete çıkış tarihi belli oldu. O3 Medya'nın Netflix için çekeceği proje 26 Ocak'ta motor diyecek. Barış Arduç'un başrollerini Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Asude Selma Kalebek'le paylaşacağı dizinin kadrosuna flaş bir isim katıldı. Proje seçimi konusunda çok titiz davranan oyuncular arasında yer alan Metin Akdülger "Kulüp"ün ekibine dahil oldu. 

Zeynep Günay Tan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı 1950'li yıllarda geçen dizide Gökçe Bahadır gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda'ya, Asude Selma Kalebek Matilda'nın kızı Raşel'e, Metin Akdülger kulübün patronu Orhan'a, Salih Bademci İsmet isimli sanatçıya, Barış Arduç ise Fıstık İsmet adlı taksiciye hayat verecek. Dizide ayrıca Fırat Tanış "Çelebi", Murat Gariboğlu ise David karakterleriyle seyirci karşısına çıkacak. 

Doğduğun Ev Kaderindir'de senarist değişikliği

Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'u buluşturan "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisinin başarılı senaristi Eylem Canpolat projeden ayrıldı. Canpolat geçen günlerde Ozan Aksungur'la beraber Sefirin Kızı dizisi için anlaşmıştı. İki projeyi de yazması beklenen senaristin ilk bölümünden itibaren yazdığı "Doğduğun Ev Kaderindir"i ekip arkadaşlarına devrettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Uraz Kaygılaroğlu Sefirin Kızı'ndan ayrılıyor mu?

Geçen hafta sosyal medyadan bana en çok sorulan soru; Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'nun diziden ayrılıp ayrılmayacağıydı. Sorunun cevabı; evet ama veda zamanına gelince çok yakın bir tarihte değil, aylar sonra... Şöyle ki, ünlü oyuncu çok önceden yapımcıyla ayrılık konusunu konuşmuş ve karşılıklı anlaşılmış. İki kişinin bildiği sır olmadığı için de bu bilgi zaman içinde kulaktan kulağa yayılmış. Bu arada Sefirin Kızı'na çok yakın tarihte yeni bir oyuncunun katılmayacağını da öğrendim.

Elif Doğan 'Aynen Aynen'de

Elif Doğan güzelliği ve yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak "Gençliğim Eyvah"ta oynayan Doğan, şimdi de Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya'nın rol aldığı blutv'nin ilgiyle takip edilen "Aynen Aynen" adlı komedi dizisine konuk oldu. 

Haberin Devamı

Kıbrıs'ta karantinaya girdiler

TMC Film'in TRT1 için çekeceği "Kıbrıs Ada Kışı" dizisinin oyuncuları yılbaşı sonrası adaya uçtu. Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Ahmet Kural, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu gibi ünlü oyuncuları buluşturan dizinin ekibi Kıbrıs'ta 10 gün karantinaya girdi. Oyuncular karantina süreleri bittikten sonra çekimlere başlayabilecek.

Can Yaman tüm çikolataları hasta çocuklara gönderdi

Haberin Devamı

İtalya'da Pasta De Cecco adlı makarna markasının reklam filmi için kamera karşısına geçen Can Yaman'a ülkenin dört bir yanından çok sayıda çikolata gönderildi. Dün İstanbul'a dönen Yaman'ın gelen tüm çikolataları hasta çocukların tedavi gördüğü bir hastaneye verdiği ortaya çıktı.

Öte yandan ayrıca Sandokan adlı dizide başrol oynamaya hazırlanan Can Yaman İtalya'da yaşayan bir genç kızın yazdığı mektubu okuyunca duygulandı.

İşte o mektup: