Nisa Bölükbaşı’nın sır gibi sakladığı olay ortaya çıktı! Bunu kimse bilmiyordu

Geçtiğimi akşam Survivor 2022 All Star şampiyonluğunu yaşayan ve kupayı kaldıran Nisa Bölükbaşı ile şoke eden olay ortaya çıktı. Meğerse Nisa Bölükbaşı bu olayı sır gibi saklıyormuş. Ancak Survivior Son şampiyon Nisa Bölükbaşı’nın sır gibi sakladığı gerçek ifşa oldu.

Ocak ayından bu yana devam eden ve geçtiğimiz akşam finalle son bulan Survivor All Star 2022’de kupayı göğüsleyen isim Nisa Bölükbaşı oldu.

Nisa Bölükbaşı finale yine bir Survivor şampiyonu olan Adem Kılıççı ile kaldı. Son SMS oylamasında ise Nisa Bölükbaşı birinci çıkarak Survivor 2022 All Star’ın şampiyonu oldu.

Uzun zaman sonra şampiyonluğu göğüsleyen Nisa Bölükbaşı’nın hiç bilinmeyen bir sırrı da ortaya çıktı. Şüphesiz Survivor tarihinin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nisa Bölükbaşı adını şampiyonlar listesine yazdırmayı da başardı.

Survivor 2020 maratonu ardından 2022 sezonunda yer alan Nisa Bölükbaşı birinciliği göğüsledi. Yarışmanın ardından en çok konuşulanlar listesinde adı geçen Nisa hakkında öyle bir gerçek ortaya çıktı ki duyanlar şaştı kaldı. Herkes Çek sanıyordu.

Haberin Devamı

2 Temmuz 1998 Prag doğumlu olan Nisa Bölükbaşı sporun her branşıyla içli dışlı oldu. Survivor 2022 finalinin ardındann günün en çok merak edilen ismi olan Nisa için araştırmalar başladı. Nisa Bölükbaşı fanları özel hayatını didik didik etti. Çek Cumhuriyeti doğumlu olduğu bilinen Survivor Nisa'nın babasının Türk ve Boşnak asıllı, annesinin ise Çek asıllı olduğu ortaya çıktı. 3 yaşından bu yana sporla haşır neşir olan Survivor Nisa kariyerine tam gaz devam edecek.

Sonraki Haber