Ölen sanatçının kızı o paylaşımıyla herkesi şaşkına çevirdi! Göğüs ucundaki piercingi paylaştı, binlerce yorum yağdı

Popun Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, cesur paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Babasının izinden gidip şarkıcılık ve modellik yapan Paris Jackson, göğüs ucundaki piercingi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

'Beat It' ve 'Thriller' gibi albümleri ve kendine özgü dansıyla pop müzik tarihine damga vuran ölümünün ardından hala popülerliği devam eden Popun Kralı Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson son paylaşımıyla takipçilerini şoka uğrattı. Babası gibi şarkıcılık yapan Paris Jackson aynı zamanda da modellik yapıyor. Paris Moda Haftası'na katılan güzel model piercingli paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Uyuşturucu bağımlılığı intihara sürüklemişti!

24 yaşındaki ünlü isim, 15'li yaşlarında depresyon halindeydi ve damardan uyuşturucu bağımlısı olmuştu. Ünlü pop yıldızının kızı aynı zamanda birkaç kez intihara teşebbüs etmişti. Paris Jackson, ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek için Elizabeth Taylor AIDS Vakfı ve Heal Los Angeles Vakfı'nın elçisidir. 

Göğüs ucundaki piercing dikkat çekti!

Haberin Devamı

Güzel modelin katıldığı Paris Moda Haftası'ndan yaptığı paylaşımlar takipçilerini büyüledi. Cesur pozlarıyla adından söz ettiren Paris Jackson, geceliği andıran dantelli elbisesindeki detay dikkatlerden kaçmadı. Göğüs kısmı dantelli olan elbiseden, göğüs ucundaki piercing dikkat çekti. İşte, o kareler...

Sonraki Haber