Organize İşler filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Organize İşler filmi nerede çekildi?

Yılmaz Erdoğan'ın 2005 yapımı Organize İşler filmi bu akşam tv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Tolga Çevik, Demet Akbağ, Altan Erkekli ve Cem Yılmaz'ın bulunduğu Organize İşler filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Organize İşler filmi nerede çekildi?

Bu akşam saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanması beklenen Organize İşler filminin detayları merak konusu oldu. 2005 yılında gösterime giren, yönetmen koltuğunda Yılmaz Erdoğan'ın oturduğu Organize İşler filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Senaryosunu da Yılmaz Erdoğan'ın akleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı Tolga Çevik, Demet Akbağ, Altan Erkekli ve Cem Yılmaz gibi isimler yer alıyor. Yayınlandığı gişe rekorları kıran Organize İşler filmi nerede çekildi? Detaylar haberimizde...

ORGANİZE İŞLER FİLMİ KONUSU NEDİR?

Suçlarla dolu, karmaşık bir şehir olan İstanbul… Masumlar ve suçlular dirsek temasında, birbirlerine uyumlu bir tavırla hayatlarını idame ettirmektedirler. Süpermen kostümü giyip hayatını kazanmaya çalışan sıradan bir adam kendisini bir anda suç dünyasının göbeğinde bulacaktır. Suç dünyasının tam ortasında bir masuma aşık olacak, kendisi dahil herkesin kafasını karıştıracak ve bir şekilde hayatta kalmaya çabalayacaktır.

Haberin Devamı

ORGANİZE İŞLER OYUNCULARI

Yılmaz Erdoğan (Asım Noyan)

Tolga Çevik (Süpermen Samet)

Haberin Devamı

Demet Akbağ (Nuran Ocak)

Altan Erkekli (Yusuf Ziya Ocak)

Özgü Namal (Umut Ocak)

Cem Yılmaz (Müslüm Duralmaz)

Haberin Devamı

Erdal Tosun (Üzeyir Kavak)

Tuncer Salman (Tugay Selimoğlu)

Öner Erkan (Silvio)

Ebru Akel (Nilüfer)

Başak Köklükaya (Nergis)

Berfin Erdoğan (Nazlı)

Salih Kalyon (Cemil)

Cezmi Baskın (İzzet Ayna)

Nazmi Kırık (Hıdır Duralmaz)

Neslihan Yeldan (Lalezar)

Deniz Erdoğan (Mıcır Duralmaz)

Ayberk Atilla (Köylü)

Bican Günalan (İbrahim)

Osman Gidişoğlu (Ercüment)

Şener Kökkaya (Altındiş İzzet)

Nuri Gökaşan (Savcı)

Osman Wöber (Komiser)

İclal Aydın (Hilal)

Sinan Bengier (Melih Abi)

Berrak Tüzünataç (Ebru)

Ferhat Yılmaz (Sami)

Caner Alkaya (Arif)

Celal Tak (Semih)

ORGANİZE İŞLER FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Film için ortalama olarak 150 kişi çalıştı. Çekimler 7,5 hafta sürmüş ve 26 farklı mekânda çekildi. Asım Noyan karakteri için oluşturulan ev 1500 m² büyüklüğünde bir otopark iken Yaşar Kartoğlu önderliğindeki ekip tarafından 250 m²lik bir eve dönüştürüldü. Bu işlem için 18 ton çelik kullanıldı ve filmden sonra sökülerek eski hâline getirildi. Müslüm Duralmaz (Cem Yılmaz) karakterine ait mekânlar Saklıköy Country Club’ta çekildi. Tabut sahnesinde ise İzmir Ege Mahallesi kullanılmıştır. Ve ilk olarak Gece uçuşu bir film için kullanıldı. İlk kez 1:2,35 sinemaskop gösterim formatı uygulandı. Filmde yaklaşık olarak 170 kişi rol aldı. Bu kişilerin 70 kadarı profesyoneldir.

Sonraki Haber