Ünlü manken Tuğba Altıntop defilede yere kapaklandı, ayağa böyle kalktı

Rafet El Roman'ın eski eşi ünlü manken Tuğba Altıntop, iş kazası geçirerek podyumda yere kapaklandı. ‘Kadın ve Kadın’ adlı defilede baş manken olarak görev yapan oyuncu Tuğba Altıntop, podyumda düştüğü an kameralara yakalandı.

Ayağı takılıp yere düşen oyuncu, durumu çabuk toparladı; ayakkabılarını çıkarıp yürümeye devam etti

Moda tasarımcısı Deniz Albayrak, önceki akşam Beyoğlu'nda bulunan bir otelde defile düzenledi. 'Güçlü kadın' temasıyla yola çıkılan etkinlikte; 'Kadın ve Kadın' adlı haute couture defilesinde 15 kadın ve 15 erkek manken podyuma çıktı.

Defilenin baş mankeni ise oyuncu Tuğba Altıntop'tu. Altıntop, gecede yeşil bir elbise ve bir gelinlik giydi. Ancak podyuma çıktığı sırada ayağı takılan Altıntop, yere düştü. Yerde ayakkabılarını ayağından çıkararak kenara atan Altıntop, podyumda yürümeye devam ederek bütün alkışları topladı. Final yürüyüşünü gelinlikle yapan oyuncu, gecenin mimarı Deniz Albayrak'ın gelmesiyle birlikte bir kez daha podyuma çıkarak, izleyicileri selamladı.

Haberin Devamı

Tuğba Altıntop kimdir?

Tuğba Altıntop, 15 Aralık 1976 tarihinde Adana'da doğmuştur. İki erkek kardeşi vardır. Liseden sonra tahsil hayatına son verdi. Grafikerlik üzerine eğitim almıştır.

1996 yılında "Miss Turkey" Güzellik yarışmasında dereceye girdi.
Tuğba Altıntop, 1996 yılında şarkıcı Rafet El Roman ile evlendi. 2003 yılında boşandı. Su El Nur (d.2000) ve Şevval Nur (d.2003) adında iki kızı vardır. Kaynak: Sabah

Sonraki Haber